2777
2789
عنوان

مادرشوهر چندش

349 بازدید | 22 پست

مادرشوهر آیی که عروس و اذیت میکنن واقعا فکر کردن مثلا دختر مردم مونده ترشیده پسر اینا رفته گرفته؟؟؟

یه کاربر تاپیک زده بود که مادرشوهرم گفته پسرم کارگره پول نداره از خداتم باشه خونه چهل متری برات گرفته

خب چرا به اون مادرشوهر نمیگی من لطف کردم بزرگواری کردم که پسر بی پول و داغون تورو قبول کردم ، باید بذاریم رو سرت حلوا حلوا کنی

میتونستم با یه ثروتمند ازدواج کنم و به پیر کفتار هم مثل تو بالاسرم نباشه

چرا جواب مادرشوهر تون و نمیدید ؟

یا فکر میکنن پسر رستم زاییدن!

طرف پسر داره به چه خوش تیپی مهندس معروف تحصیلکرده ثروتمند

خود مادر داروساز و داروخانه داره

اما کاری با عروسش نداره

میگه از من دور باشن اما فقط خوش باشن

تازه هزار بار از عروسش تشکر میکنه.

اونوقت این پیرهای کفتار با پسرای داغونشون چی میخوام از جون عروسها

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

همینه دیگه خیلی از مامانا پسردار میشن فک میکنن اسمون باز شده بچشون افتاده

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مقصر خودشونن که پیش اون عفریته از ارزش هاشو میگذرن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از مادر زنا هم همینن آشغالن مادر شوهر لااقل یه ابهتی داره آدم دلش نمیسوزه

ابهتنش در ب دنیا آوردن تیم گرم گوشت اضافه است

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
زنا گوشت اضافه ندارن؟

افتخار اینا همون اضافه مخصوص خودشونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی مادر شوهر دخترت بد باشه دلت نمی سوزه ولی مادرزن پسرت بد باشه دلت میسوزهاین چ نظری بود دیگه

اینقدر کار دارم که وقت ندارم بشینم اینجا وقتمو صرف حرفای خاله زنکی کنم بای

ابهت ؟! هر دو مادرن و یه انسان به دنیا آوردن ، ابن چه دیدگاهیه؟

دقیقا دیدگاه مردسالاری

و دیدگاه بیسوادهای زمان قدیم

آخه نر زاییده ک...ر داره

بابا برید دنبال کارتون

الان دیگه قدیم نیست

چیزی که زیاده ریخته نر های دوزاری و بی مصرف

اینکه مادر شوهر دقیقا چی گفته رو نمی دونم ولی خب یه کارگر اینکه تونسته خونه بخره خیلی خوبه و اگر دختری از شوهر کارگرش توقع خونه آنچنانی داره نشون از بی منطقی اون دختر داره

می تونست زن کارگر نشه و بره با یکی دیگه ازدواج کنه که اگر خواستگار بهتری داشت حتما با کله قبول می کرد

پس حالا که قبول کرده دیگه نباید خواسته خارج از توقع داشته باشه و اینجاست که به اون مادر شوهر بابت یاد آوری شرایط شغلی پسرش و زیاده خواهی عروس نمیشه خرده گرفت

زنا گوشت اضافه ندارن؟

آخه بدبختی اون گوشت اضافه به اندازه موهای سرشون ریخته

دیگه پسر زاییدن هنر نیست ...

افتخار اینا همون اضافه مخصوص خودشونه

که آخرش باید همون اضافه ها بیان با این اضافه ها بریزن رو هم دیگه مکمل همن قیافه گرفتن نداره برم به ناهارم برسم مثل شما بیکار نیستم