2777
2789
عنوان

پشت کنکور های اطرافتون

150 بازدید | 31 پست

نسبت به سال اولشون کنکور رو خوب دادن یا بدتر

کلا بنظرتون چند درصد پشت کنکوری ها موفق شدن

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یکی بود بیشتر تلاش کرد رشته خوبی هم آورد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم پشت کنکورم فعلا نخوندم ولی خیلیا خوندن و تونستن کاملا بستگی ب خوده ادم داره

روحیه قوی میخواد؟

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

برا من بدتر

رتبه سال اولش ۳٠٠٠ شد

البته سال ۹۸

بعدیش نمیدونم ولی خوب نبود

میشه بیاین تاپیک اخرم

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

روحیه قوی میخواد؟

نیاز نیس همون اول کاری با انگیزه شروع کنی ولی باید توان و استمرارت بالا باشه من دارم ی سری کارامو انجام میدم ک شروع کنم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

یکی بود بیشتر تلاش کرد رشته خوبی هم آورد

من هی میگم از دانشگاه انصراف بدم دوباره بخونم

خودم موفق شدم

دور و بر هم هم بوده موفق شده هم نه ولی اکثرا موفق شدن

و اینکه بستگی به این داره سال بعد چقدر جدی و مستمر تلاش میکنی و از اشتباهات سال قبل درس بگیری

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

نیاز نیس همون اول کاری با انگیزه شروع کنی ولی باید توان و استمرارت بالا باشه من دارم ی سری کارامو ان ...

موفق باشی 🩵

خودم موفق شدمدور و بر هم هم بوده موفق شده هم نه ولی اکثرا موفق شدنو اینکه بستگی به این داره سال بعد ...

من موندم از دانشگاه انصراف بدم مجدد کنکور بدم

فقط برای دانشگاه بهتذ

چی میخونی؟

پرستاری ازاد

برا دولتی بخونم

میگم منکه اینقدر خوندم چرا دولتی نیاوردم

من هی میگم از دانشگاه انصراف بدم دوباره بخونم

رشتتو دوس نداری؟؟ اگه دوس نداری رشتتو و ب نظرت واقعا صدتو میزاری و از صب تا شب میخونی انصراف بده وگرنه هم از کنکور میمونی هم دانشگاهتو از دست دادی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

من موندم از دانشگاه انصراف بدم مجدد کنکور بدمفقط برای دانشگاه بهتذ

وا ینی همون رشته فقط دانشگاه بهتر؟

اینکارو نکن به جاش خودت دنبال رفرنس خواندن باس و به جزوه استاد اکتفا نکن

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)