2777
2789
عنوان

خانما برنامتون برای یلدا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصفهانم ،خانوادم تهرانشاید بگم مامانمو خواهرام و بچه هاشون یه چند روزی بیان اینجا و شب یلدا هم ای ...

چندهفته ای مشکلت چیه گلم نذر حضرت علی اصغربکن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یا جمع میشم خونه ما یا مامانم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

هیچی من ک حوصله خودمم ندارم برای اینده ای توش منوشوهرم شدیم دوتاخط موازی درحال جدالم تنهام چون اونم سرکاره تا۱ماه نی منم حوصله این خونوک بازیاندارم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چندهفته ای مشکلت چیه گلم نذر حضرت علی اصغربکن

نمیدونم چند هفتم گلم،کلا بارداریه عجیبیه و فعلا هیچیش مشخص نیست

فقط اول بتام ۵۲.۸ بود و دو روز بعدش ۷۲.۹۹ بود! دکتر میگفت خیلی ضعیفه ،ولی من کاری به حرف دکتر ندارم،میخوام که برام دعا کنید چون هیچ کاری برای خدا نشد نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نمیدونم چند هفتم گلم،کلا بارداریه عجیبیه و فعلا هیچیش مشخص نیستفقط اول بتام ۵۲.۸ بود و دو روز بعدش ۷ ...

قطعاهمنجوره عزیزدلم دقیقاچندروز از پریودیت گذشت؟ من خودم انتظارمیکشم کامل درکت میکنم

قطعاهمنجوره عزیزدلم دقیقاچندروز از پریودیت گذشت؟ من خودم انتظارمیکشم کامل درکت میکنم

عزیزم من اواسط مهرماه پریودم تموم شد ،دوباره ۲۹ آبان پریود شدم در حالی که قبلش بی بی چکم مثبت شده بود ولی آزمایشم منفی! پریودم یک هفته طول کشید و لخته خون هم داشتم،لخته های بزرگ،فردای پاک شدنم بی بی چک گذاشتم و مثبت شد و پررنگ تر از قبل از پریودی،یک هفته بعدش آزمایش دادم و مثبت شد،الانم که تکلیفم مشخص نیست ،دکتر دیروز گفت دو هفته دیگه برو سونو و دیگه لازم نیست آزمایش بدی ولی گفت خیلی ضعیفه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فعلا ک کسی دعوت مون نکرده ولی خب دوس دارم شام خونه خودمون باشیم بعدش برا سر زدن بریم پیش هردو خانواد ...

خیلیم عالی

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧