2777
2789
من بودم مستقیم بهش میگفتم خوشم نمیاد بیای چون بی ادبی کردی و در و باز نمیکردم ولی چون خواهرشوهر سلیط ...

منم خواهرشوهرم سلیطه اس مخم نمیکشه شوهرم خونه باشه درو باز میکنه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی ببخشید اینطور میگم خانوادگی زبون ندارین؟

اتفاقا داریم خواهرم جواب داد منم قبلا زیاد جوابشوتو میدادم الان بخاطر پسرم سکوت میکنم که اوقاتش تلخ نشه

منم خواهرشوهرم سلیطه اس مخم نمیکشه شوهرم خونه باشه درو باز میکنه

سر شوهرتو گرم کنم مثلا بهش بگو دلم نمیخواد کسی مزاحممون شع همون موقع که میاد رو لباست چیزی بریز لباستو در بیار بگو وای در و باز نکن من لختم و ....

اسی تو رو نمیدونم ولی من بودم اولن رک میزدم تو روش میکفنم چرا اون رفتارو کرد هروقتم اومد میزدم بیرون ...

اینا دعوایین شوهرمم لج میکنه با سکوت باید پیش برم

بچه ها

از مدلت خوشم اومد 👌👍 کامنت قبلی هم شما تنها کسی بودی گفتی رک بگه 👍 البته به شخصیت افراد هم ربط داره شاید اسی مثل شما نباشه، ولی برای خودت عالی ترین کار رو داری میکنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سر شوهرتو گرم کنم مثلا بهش بگو دلم نمیخواد کسی مزاحممون شع همون موقع که میاد رو لباست چیزی بریز لباس ...

😂😂😂😂وای دلت خوشه بارها ما وسط س.. س بودیم میومدن پشت در اپارتمان ما شوهر خنگمم سریع جمع و حور میکرد راهشون میداد

بگو برو خونهتون میخوام استراحت کنم به شوهرت بگو به خواهرش بگه بچش رو جمع کنه از خونتون

حتما اینبار اینکارو میکنم

من این مشکلو با دختر داداشم دارمکلاس اولهخیلی اذیت میکنه مامانش حوصلشو نداره میفرسته خونه بقیه خودش ...

بشه ب درک

رفتم ی کوچولو تایپیک قبلیتو خوندمچرا وقتی که بهتون بی احترامی میکنه بهش احترام میذارین مامانت براش ک ...

وقتی شوهرم باشه میان

وقتی شوهرم باشه میان

خب ب شوهرت بگو چرا باید ی بچه تو این سن ب مادر من بی احترامی کنه؟؟؟ ن من میتونم چیزی، بگم بهش نه ب خانوادش بگم قبول میکنن. اگر با خانوادش بیاد و بره یا بچه بی ادبی نمیکنه یا خانوادش، شاهدن میتونم جلوشو بگیرن

لطفا بگو با خانوادش بیاد

خب ب شوهرت بگو چرا باید ی بچه تو این سن ب مادر من بی احترامی کنه؟؟؟ ن من میتونم چیزی، بگم بهش نه ب خ ...

مادرش به به مادر من توهین کرد