2777
2789
عنوان

به برادرم شک دارم

886 بازدید | 93 پست

راستش من زن داداشم بارداره و استراحت مطلقه و من اومدم خونه داداشم برا اینکه کمک کنم بهشون حدود یه هفتست ،تو این یه هفته متوجه رفتار عجیب برادرم با زن همسایه شدم😐 مثلا میره تو کوچه وایمیسته دو ساعت با زنه حرف میزنه و میخنده و غذاهایی که زنه میاره انقد ازشون تعریف میکنه ( درحالی که واقعا اونقدر تعریفی نیست ) بعدم دیشب قرار بود باهاش برم جایی من نشستم تو ماشین زنه هم تو کوچه بود برادرم میخواست بیاد سوار ماشین بشه یه نگاه عمیقی به زنه انداخت بعد چند دقیقه اومد سوار ماشین شد که بریم ، بعدم اینکه برادرم از سرکار برمیگرده بیشتر اوقات سرش تو گوشیه سرکارم یع وقتایی میبینم دو ساعت آنلاینه 🫠زن داداشم بیچاره حواسش به این کارای داداشم نیست ولی خب یخوردع حساس شده ، بنظرتون حرفی به برادرم بزنم راجب این موضوع ؟! شما بودین چیکار میکردین ؟! یه حسه خیلی قوی بهم میگه اینا باهمن(برادرمو زنه همسایه )

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله با داداشت صحبت کن هرچن حاشا میکنه

داداشم به حرف هیشکی گوش نمیده چ برسه منی که ازش کوچیکترم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

فکر نکنم از دستت کاری بربیاد

بگی اونم میگه به تو ربطی نداره

اصن چجوری میخوای ثابت کنی فقط باعث میش بیشتر مخفی کاری کنه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

یکی د بار وقتی زن داداشت نیست به داداشت بهقول معروف بِتوپ..

مثلا بگو چی میگی دوساعته دم در؟؟؟؟؟

خیلی محکم بگو که بفهمه شک کردی بهش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

معلومه ک باهمن زنه رو هم جر بده ب داداشتمبگوکثافت این زن ک اینجا افتاده بچه تورو تو شکمش داره اون وق ...

بخدا زنه یه کیافتیه ، خودش متاهله انقد لاس میزنه با برادرم حالم بهم میخورع

یکی د بار وقتی زن داداشت نیست به داداشت بهقول معروف بِتوپ..مثلا بگو چی میگی دوساعته دم در؟؟؟؟؟خیلی م ...

فک نکنم گوش کنه به حرف من ، به مادرم بگم ؟!

تهدیدش کن بفهمی آبروشو میبری چقد یه ادم میتونه بیرحم باشه به زن حامله ش خیانت کنه🥲 ایشالا که در حد ...

زن داداشم سر این حاملگی خیلی داغون شده اونوقت داداش بیشعوری...

بخدا زنه یه کیافتیه ، خودش متاهله انقد لاس میزنه با برادرم حالم بهم میخورع

پدرمادرتو در جریان قرار بده

مام تو همچین موقعیتی هستیم ی زنه کثیف افتاده رو زندگی فامیلمون انقد روش زیاده تهدیدش میکنن در خونشم میرن بیخیال نمیشه

فکر نکنم از دستت کاری بربیادبگی اونم میگه به تو ربطی ندارهاصن چجوری میخوای ثابت کنی فقط باعث میش بیش ...

به مادرم بگم ؟!