2777
2789
عنوان

تفاوت پرواز و پَرتابِ تو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9889 بازدید | 875 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزها فکر من این است و همه شب سخنمکه چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ب ...

عاشق این شعرم با تمام وجود لمسش می کنم امیدوارم مثل این شعر همینطوری سبک بال ازین دنیا برم

🌱به نام خداوند مهربان 🌱💕 از دست و زبان که برآیدکز عُهدهٔ شکرش به درآید؟سلام دوستان پر مِهر ما 🤚ا ...

ممنون خواهر❤️اجرتون با مولا💚

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
سلام قشنگم به به چه دختری خدا حفظش کنه🥰ان شاالله به بهترین شکل حل بشه به نیت حل مشکلت آیه الکرسی می ...

ممنونم مهربونم، الهی قربون اون دل دریاییت برم عزیزم🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻😘😘🙏🏻🙏🏻❤️🙏🏻😘😘🙏🏻🙏🏻❤️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
میشه واسه حاجت دلم یه سوره کوتاه بخونی؟؟؟

خوندم عزیزم🌺💚۳ تا سوره کوثر خوندم ان شاءالله گره حاجتت به دست حضرت زهرا (س)باز بشه🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خانما خیلی برام دعا کنید خیلی زیاد مشکلاتم حل بشه و موفق و شاد باشیم منو عزیزانمکارام به خوبی پیش بر ...

آنا جانم برای رفع مشکلاتت 4 قل خوندم عزیزم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

پیشه برای حاجت روایی من ویه عزیزی با نام مستعار N دعا کنید؟ مرسی ازتون🥲🥲

برای حاجت دلتون صلوات میفرستم 💐

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

امیدم اول به خداست بعد دعای شما نی نی سایت های عزیر که همیشه دعاتون گیراست توخدا این دفعه هم بادلهای ...

باران عزیزم نگران حرف های مردم نباش فقط خودت رو قوی نگه دار عزیزم

من برای آرامشت و قوی بودنت و شفای فرزندت دعا میکنم و صلوات میفرستم 💐

میشه واسه حاجت دلم یه سوره کوتاه بخونی؟؟؟

من برای حاجت دل شما 4 قل رو میخونم عزیزم

آنا جانم برای رفع مشکلاتت 4 قل خوندم عزیزم

قربون شکل ماهت بشم خوشکلم شما خیلی قلب پاک مهربونی داری الهی هرچی از خدا بخوای بهت بده

میشه برام دعا کنی اونی که از دور دوسش دارم از منم خوشش بیاد و بهم برسیم🥲🥲

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

سلام عزيزم خيلي متشکرم كه خبرم كردي خير دنيا و أخرت نصيب همه ي محبين ائمه انشالله 🤲🌺🌺

فدای شما عزیزم الهی که در پناه حضرت حجت باشید 🤲

قربون شکل ماهت بشم خوشکلم شما خیلی قلب پاک مهربونی داری الهی هرچی از خدا بخوای بهت بدهمیشه برام دعا ...

دورت بگردم خودت مهربونی.... قدر خوبی هاتو بدون قشنگم قدر ارزش هاتو بدون... توکلت رو به خدا کن منم برات دعا میکنم که اگر خیر و صلاح تو در کنار ایشون هست هیچ مانعی سر راهتون قرار نگیره بحق فاطمه زهرا س🤲💖

لطفا برام دعا کنین و هر چقدر صلوات میتونین برای امام حسین ع بفرستین ممنون ازتون🙏 انشاءلله هر کسی که برا امام حسین صلوات میفرسته خدا کمکش کنه به حاجتی که داره برسه 🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚