2777
2789
عنوان

تفاوت پرواز و پَرتابِ تو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10222 بازدید | 883 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی دورت بگردم انگار دنیا رو بهم دادی

خدانکنه عزیزم❤💚🌺ان شاءالله زودزود دل شاد بشی. منکه کاری نکردم🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دعا کنید برای قبولیم فرهنگیان

حمد میخونم هدیه میکنم به صاحب الزمان

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

براتون صلوات فرستادم و برای سید الشهدا هم 100 صلوات فرستادم الهی که خیر دنیا و آخرت نصیبتون باشه🤲

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

@diyana75 @الیناجون1 @خانجووون @_مهاجر_آسیایی_402 @darya_1402 سلام دوستان پر مِهر ما 🤚امید دارم حال ...

🌱#به_سمت_خدا🌱

انشالله جشن ظهور💛🌼

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

ممنونم ازلطفتون ان شاءالله که بیاموزیم آنچه راکه مارو به خدا میرسونه

عزیزمی

الهی آمین چه دعای قشنگی🤲🏻❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

به سمت خدا ممن نم گل از دعوتت التماس دعا

عزیزمی

الهی به حق آقای مهربونمون حاجت روا شی🤲🏻❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

🌱به نام خداوند مهربان 🌱💕 از دست و زبان که برآیدکز عُهدهٔ شکرش به درآید؟سلام دوستان پر مِهر ما 🤚ا ...

ممنونم عزیزم🥰

#به_سمت_خدا و به امید روز ظهور مولا

روزی که قلب زمین پردرد با وجودشون پر از آرامش و شادی و سلامتی و برکت و عدالت و صلح و ... میشه

روزی که همه هم پرواز تو مسیر بندگی خداییم

با وجود ایشون دو بال پروازی که تو متن اومده کامل میشه

قائم اهل بیت که مفسر اصلی قرآن هستن

السلام علیک یا قائم آل محمد ص

السلام علیک یا تالی کتاب الله و ترجمانه..

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

[QUOTE=403274381]@پری_2326 @مامانسیدعلیرضا75 @حاجی_نون_پنیری_سابق @دختری_ازجنس_شیطنت @اوجولات ...[/QUOT

التماس دعاواسه ازدواجم ازشما آجی همه دوستان.فاطمه ام

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ممنونم عزیزم🥰#به_سمت_خدا و به امید روز ظهور مولاروزی که قلب زمین پردرد با وجودشون پر از آرامش و شاد ...

خواهش میکنم گلم💚🌺 ان شاءالله به زودی زود🤲🏻🌺#به_سمت_خدا

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺