2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدما بیشتر برا کمک ب رشد و کارما تو مسیر هم قرار میگیرنشاید تو یه دنیای دیگه ب جفت روحیمون رسیدیمالب ...

شاید چون خودتونو ددست نشناختین وخودتونو دراون مسیر ننداختین ک ادمای هم فرکانستونو جذب کنید

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ذاستش اگر سیر طبیعی زندگی پیش برهو آدم خودش را در ارتباط با نامحرم،... وتقوا داشته باشهخداوند به پاس ...

چ ربطی من حاهر خدم اصلا نمیدونست رابطه چیه تاحالاذبا نامحرمم چت نکرده بود ی بد نصیبش شد

شاید چون خودتونو ددست نشناختین وخودتونو دراون مسیر ننداختین ک ادمای هم فرکانستونو جذب کنید

بنظرم آدم هم فرکانس ما زیادن

ولی همشون مناسب همراهی نیستن

اینقد از اینا تو مسیرمون قرار میگیرن تا بلخره جفتمون پیدا میشه

جفت واقعی ینی همون تله پاتی ینی همون ک صرف عادت نیس هیجان هس ینی اهل گفتمانن ینی باهم قرار نیس هیلی ...

عزیز تو هپروتی انگار

تله پاتی چیه؟! هیجان تو هیچ موضوعی تا ابد نمیمونه نه همسر نه هیچ چیز دیگه

در مورد قسمت دوم حرفاتم اینا تو دوره شناخت مشخص میشه دیگه آدمای کاملا شبیه هم که نداریم موضوع اینکه شما باید یکی رو انتخاب کنی که تا حدی قابلیت انعطاف داشته باشه و اون ویژگی های اخلاقی یا رفتاری که جز خطوط قرمز شماست نداشته باشه

البته خودتم متقابلا این دو شرط رو داشته باشی...

آره اینم من شنیدم مامان های خواستگارام همشون هم میگن تو جفت روحی پسرم هستی !

اولاً جفت روحی چیزی نیست که مادرها تشخیص بدن این بیشتر یه برچسب تبلیغاتیه برای اینکه دختر رو جذب کنن مثل وقتی فروشنده میگه این جنس بهترینه هدفش قانع کردنه نه حقیقت

ثانیاً اگر همهی مادرها همین جمله رو گفتن دقیقاً نشونهی اینه که کلیشه و ترفند مشترکه نه واقعیت چون جفت روحی نمیتونه برای چند نفر باشه تعریفش یکتاست

ثالثاً ناخودآگاه آدمها دنبال تأیید اجتماعیان وقتی مادر خواستگار اینو میگه، داره از قدرت کلام و جایگاه مادرانه استفاده میکنه تا حس اعتماد بسازه ولی این اعتماد به معنای کشف روحی نیست فقط یک بازی روانیه

در نهایت اگر جفت روحی واقعاً وجود داشته باشه باید از درون خودت حس بشه نه از زبان دیگران پس هر جملهای از بیرون حتی اگر قشنگ باشه، اعتبار نداره

میدونی تا وقتی آدم خودش مزهی حقیقت رو نچشیده بهتره نسخهای برای روح کسی ننویسه...

منم ترجیح میدم حرفهام از دل خودم باشه عزیزم

مهربون سایتتونم

عزیز تو هپروتی انگارتله پاتی چیه؟! هیجان تو هیچ موضوعی تا ابد نمیمونه نه همسر نه هیچ چیز دیگهدر مورد ...

بمیر بابا چی میگی تو هرچی میگن ی چی میزاری روش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اینم درسته شوعر بد هودش ی امتحان هستولی قابل درست شدنه

دقیقااا من مادرمم همین بوده منتها بنظرم ادم نباید مث قدیم بپدیره خودم شوهرم لد باشه صد ب یقین تحمل نمیمنم مث مادرم و خواهرم

دقیقااا من مادرمم همین بوده منتها بنظرم ادم نباید مث قدیم بپدیره خودم شوهرم لد باشه صد ب یقین تحمل ن ...

وای مجردی هام مثل تو فکر میکردم

الان صد درجه عوض شدم

تایپیک اقتدار دادن به همسر خودم

کلا انجام میدم

بمیر بابا چی میگی تو هرچی میگن ی چی میزاری روش

بلد نیستی عین آدم حرف بزنی؟!

تربیتت نکردن؟!

خب اول تاپیکت بگو اومدم زر بزنم و چرند بگم بقیه هم تایبد کنن

مغزم به اندازه فندقه!تله پاتی!!! بشین تا جفت تله پاتیت!!!! رو پیدا کنی!!

تو خریت خودت بمون!

بلد نیستی عین آدم حرف بزنی؟!تربیتت نکردن؟!خب اول تاپیکت بگو اومدم زر بزنم و چرند بگم بقیه هم تایبد ک ...

خر توی احمقی لال باش