2777
2789
عنوان

من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا یه سال اول زیر نظرت دارن ولی تو هم اگر بخوای قانونی برای زندگیت بزاری باید توی این یه سال اول بزاری بعدا بخوای تغییر رویه بدی بدتر میشه هم جلوت می ایستن هم دعوا درست می کنن توی زندگیت اگر زیر یه سال هست که رفتی توی خونه مادرشوهرت از اول سعی کن حریم ها رو حفظ کنی زیاد توی زندگیت دخالت نکن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واکسن 18ماهگیپسر من نابود کردواسه بچه بعدیم نزدمخیلی باهوشه دومیمعلوم نیست چه کوفتیه این واکسن

من برا دو تا بچه هام زدم خیلیم خوبن و اطرافیانمم همه زدن کسی ندیدم مشکل داشته باشه این چه ربطی داره به شوهر؟

تو تایپیکتون خوندمبچم از شدت تب تشنج کرد

تب بعد از واکسن طبیعی هست. چون واکسن ویروس ضعیف شده است که به بدن تزریق میکنند ،بدن در مقابله با ویروس پادتن تولید میکنه .که بدن در مقابل اون ویروس مقاوم میشه.

تب رو باید کنترل کرد

واکسن چه ربطی به هوش داره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تو تایپیکتون خوندمبچم از شدت تب تشنج کرد

نه من پرسیده بودم که اگر کسی تجربه داره بگه چون میترسیدم برا بچه دومم بزنم مشکل قلبی داره که راهنماییم کردن و زدم تب که همه دارن باید کنترل بشه هر تبی اگر کنترل نشه تشنج میده وقتی بالای ۴۰ برسه این دیگه تقصیر واکسن نیست

الان آدم شدهزمین تا آسمان تغییر کرددخترم هم متوجه تغییرش شدهاقتدار دادن واسه شوهر من جواب دادچون سلط ...

خب مشکل از شوهر شما بوده همه که اینطور نیستن مثلا تو خیابون به زنای دیگه نگاه کنن و بقیه چیزایی که میگی

تب بعد از واکسن طبیعی هست. چون واکسن ویروس ضعیف شده است که به بدن تزریق میکنند ،بدن در مقابله با ویر ...

اخه دست پاش حالت تشن تکان میخوردن

من ی آن ازخواب بیدار سدم

از شدت ترس پای بچه را گذاشتم تو تشت آب حیاط

آب خیلی یخ بود

بچم تا دوسال ساکت ی گوسه مینشست

البته غذاهای کرم دادم الان بهتره

چون این واکین ها طبع انسان را سرد میکنه

ادم بیحال و بی جون میشه

مثل موقعی که غذاهای سرد میخوریم

انرژی نداریم، واسه کار کردن

و دراز میکشیم