گل_همیشه_خندان مدیر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 عنوان فردا مدارس تعطیله | مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 62 پست دوستانم میگن که تعطیله. واقعا تعطیله؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar 1404/09/14 | 07:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیامبرهستم عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 2319 هر چی هست امیدوارم تمام مقاطع رو تعطیل کنند ذلیل نمرده ها،من بچم کلاس اوله طفلک مجازی میشه،من با چشم ... دبیر هستید؟
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 وای چه راحت و بی خیال پا شدین رفتین مسافرت ،چون تک تک روزها رو اعلام میکنن،ینی تا بگن فردا حضوری راح ... ما بخاطر درس دخترم جمعه هام جایی نمیریمواقعا مسافرت تو زمان خودش نباشه بچه لطمه شدید درسی میبینهبزرگترا باید مدیریت کنن زمان مسافرت رو 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 ما فک کنم ۷ ۸ تا نشانه پارسال آنلاین بود.سخترینش همون ای چهارشکلی بود خانمشون مجبور شد هم انلاین درس ... پس خدا بخیر کنه امروز کار کمم با دخترم توکل بر خدا 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16987 ما بخاطر ددس دخترم جمعه هام جایی نمیریم واقعا مسافرت تو زمان خودش نباشه بچه لطمه شدید درسی میبینه بز ... باورت میشه من بخاطر کار خودمم تعطیلات خیلی کوتاه جایی نمیرفتیم ،حتی وقتی بچمون هنوز مدرسه ای نبود،میگفتم وای پس فردا باید مدرسه باشم
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 باورت میشه من بخاطر کار خودمم تعطیلات خیلی کوتاه جایی نمیرفتیم ،حتی وقتی بچمون هنوز مدرسه ای نبود،می ... آفرین واقعا مشخصه مسئولیت پذیر هستیدمن خودم اینجوری دوست دارم 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 بله عزیزم عزیزم انشالله خدا بهتون سلامتی بده 😍🙏🏻🌹❤️ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3703 بچه هات مدرسه میرن؟چه دلیلی برای مدرسه آوردی که ۱۰ روز موندی؟؟بچه هات از درس عقب نمیفتن؟؟؟؟؟ بچه ها ... اره مدرسه میرن خب تعطیلی پشت تعطیلی افتاد خب اره راضی اند نه عقب نمیافتند
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 خدا کنه آنلاین نشه حضوری برن خداکنه اما فکر میکنم چون دلیلشدون بیماریه ۹۰ درصد تعطیل میکنن یجورایی مطمئنم 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16987 عزیزم انشالله خدا بهتون سلامتی بده 😍🙏🏻🌹❤️ ❤️زنده باشی عزیزم
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 اره مدرسه میرن خب تعطیلی پشت تعطیلی افتاد خب اره راضی اند نه عقب نمیافتند کدوم شهرید عزیزم؟!ما که تهرانیم الودگی شدیده تعطیل نکردن.. 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3703 وای چه راحت و بی خیال پا شدین رفتین مسافرت ،چون تک تک روزها رو اعلام میکنن،ینی تا بگن فردا حضوری راح ... اره ولی خب ما دو روز اجازه گرفتیم و مصادف شد با این اوضاع و تعطیلی پشت تعطیلی اون تعطیلی خودمونم اضافه شد روش خخ
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 ❤️زنده باشی عزیزم احتمال خیلی زیاد چون ویروسه همه رو تعطیل میکنننمیدونم توکل بر خدا فعلا دوستان😘😘😘 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 کدوم شهرید عزیزم؟!ما که تهرانیم الودگی شدیده تعطیل نکردن.. ما استان فارسیمتعطیل میشه؟ چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕