2777
2789
عنوان

فردا مدارس تعطیله

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 62 پست
وای چرا اخه انقدر دوست دارین تعطیل بشین؟؟؟؟؟مدرسه برید خوبه بخدا😊

وای عزیزم من دو تا بچه دارم

اصلا دوست ندارم تعطیل بشن

دخترم نشانه ای هست نشانه ۴ شکلی خییییلی سخته

روانی میشم مجازی باشه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما تهرانید؟؟

بله

خداکنه تعطیل نشن

میگه برای توقف زنجیره انفلوانزا

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

واای نگو ما الان ده روزه اومدیم مسافرتاینجا عالیه هوا و چون تعطیله موندیمخدا کنه تعطیل باشه امروزم ن ...

بچه هات مدرسه میرن؟

چه دلیلی برای مدرسه آوردی که ۱۰ روز موندی؟؟

بچه هات از درس عقب نمیفتن؟؟؟؟؟ بچه ها راضی هستن؟؟

هر چی هست امیدوارم تمام مقاطع رو تعطیل کنند ذلیل نمرده ها،من بچم کلاس اوله طفلک مجازی میشه،من با چشم گریون چون دبیرستان هستم باید راه بیفتم برم حضوری هستم ،بچمو چه جوری خونه بزارم جز زده ها

وای عزیزم من دو تا بچه دارم اصلا دوست ندارم تعطیل بشندخترم نشانه ای هست نشانه ۴ شکلی خییییلی سخته رو ...

دختر من پارسال کلاس اول بود ما خیلی از حرف و نشانه ها رو آنلاین بودن.بچه ها خیلی قاطی میکردن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وای عزیزم من دو تا بچه دارم اصلا دوست ندارم تعطیل بشندخترم نشانه ای هست نشانه ۴ شکلی خییییلی سخته رو ...

بچه منم نشانه ای هست اما تو مجازی سه تا شکلشو تدریس کرد معلمش اما ای تنها رو گفت رفته مسافرت اونو فعلا گفت کاریش نداریم

دختر من پارسال کلاس اول بود ما خیلی از حرف و نشانه ها رو آنلاین بودن.بچه ها خیلی قاطی میکردن

یه نشانه ت رو خونه بود اون نشانه رو درست نفهمید

تازه درسش خوبه

وای به حال اونایی که ضعیف ترن

دختر من مجازی اصلا درس رو متوجه نمیشه

شماها چی کشیدین واقعا ...

درک میکنم❤️

واای نگو ما الان ده روزه اومدیم مسافرتاینجا عالیه هوا و چون تعطیله موندیمخدا کنه تعطیل باشه امروزم ن ...

وای چه راحت و بی خیال پا شدین رفتین مسافرت ،چون تک تک روزها رو اعلام میکنن،ینی تا بگن فردا حضوری راحت خودتونو شبانه میتونید برسونید؟

هر چی هست امیدوارم تمام مقاطع رو تعطیل کنند ذلیل نمرده ها،من بچم کلاس اوله طفلک مجازی میشه،من با چشم ...

اره قبول دارم همه مقاطع در معرض آلودگی یا بیماری هستن

همه با هم باید یک پارچه باشن

بچه منم نشانه ای هست اما تو مجازی سه تا شکلشو تدریس کرد معلمش اما ای تنها رو گفت رفته مسافرت اونو فع ...

آره اون نشانه رو بعد درس میدن درسته

یه نشانه ت رو خونه بود اون نشانه رو درست نفهمیدتازه درسش خوبه وای به حال اونایی که ضعیف ترندختر من م ...

ما فک کنم ۷ ۸ تا نشانه پارسال آنلاین بود.سخترینش همون ای چهارشکلی بود خانمشون مجبور شد هم انلاین درسش داد هم وقتی کلاسا حضوری شد دوباره درسش داد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹