گل_همیشه_خندان مدیر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 عنوان فردا مدارس تعطیله | مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 62 پست دوستانم میگن که تعطیله. واقعا تعطیله؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar 1404/09/14 | 07:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarerangi عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1383 شما میدونی هیچکی ناراحت نمیشه؟والا من ناراحت شدم از تعطیلی دوروزه مدارس تهران خیلی از اولیا رو میبینم با بی تفاوتی و ریلکس میپرسن فردا تعطیله عادی شده که تا ۱۱ شب واستن تا اعلام بشه
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 خیلی از اولیا رو میبینم با بی تفاوتی و ریلکس میپرسن فردا تعطیله عادی شده که تا ۱۱ شب واستن تا اعلام ... من ۹۰ درصد اطرافیانم از تعطیلی مدارس ناراحت میشن کسی رو ندیدم خوشحال بشه چون واقعا لطمه میبینن تو درست خصوصا پایه ابتدایی 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
daryyya عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1667 خخخخ وای عزیزم بد عنوان کردم ،من دبیر هستم ،۳۶ سالمه 🤣 خوب فکر کردم دبیرستانی هستید بچه کلاس اولی دارید ترسیدم