2777
2789

شوهرم در حال طلاقیم درخواست طلاق داده بعد سه سال و نیم عقد و رابطه کامل

بعد گول زدن من و کم کردن مهریم

بعد پشت تلفن میگم دقیقا ب چه علتی طلاق میخای میگه چون تو دار نبودی باید هر چی میگفتیم هر بلایی سرت میاوردیم تحمل میکردی

بعدم میگه بچه گرفته بودم زن نگرفته بودم ک

میگ چرا خواهرم (۹سالشه)دست تو کیفت میکرد ناراحت میشدی ب من میگفتی

چرا من بهت فلان حرف و زدم ناراحت شدی (توهین کرده بود)

شوهرم میگه چرا بهت زگیل تناسلی دادم به بقیه گفتی بهت زگیل دادم (از اوایل عقد درگیر زگیل کرد منو بعد ب هیشکی نگفتم حالا ناراحته ک چرا ب خانوادم و فامیلاش گفتم چحور آدمی بوده )

توروخدا بگین من مقصرم الان؟

خانوادش خیلی بد بودن خیلی خیلی خیلی تاپیکامو بخونین متوجه میشین

دخترشون داره طلاق میگیره شوهرش خوبه خودش زندگی کن نیس بعد دیگ از اون موقع بدتر شدن با من

شوهرم عصبی میشد میزد سر چیز مسخره هم حتی

الویتش کلا خانوادش بودن

عزیزم قبل عقد مشخص نبود خانواده اش بده؟ممنون میشم تجربیات خودتون را بگید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیک های شما هم اینجوری شده یا فقط من دارم سایت رو اینجوری میبینم ؟نظرات هر کسی راجع به تاپیک روی پروفایلش میاد نمیشه خوند چرا همه چی در هم شده

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

تاپیک های شما هم اینجوری شده یا فقط من دارم سایت رو اینجوری میبینم ؟نظرات هر کسی راجع به تاپیک روی پ ...

وووواااایی فکر کردم فقط مشکل منه تا تاپیکی را باز می کنم صفحه سفید میشه و اون گوشه مینویسه تبلیغ🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آشنایی با خانوادش نداشتم فقط با خودش بیرون میرفتیم

اون دوران خوب بود؟میشه تشخیص داد یا بعدا رنگ عوض می کنن؟😵💫

من از ازدواج کردن به خاطر همین چیزاش میترسم...مردا انقدر پست هستن بعضیاشون که مریض هم باشن نمیگن.... ...

اوج کثیف بودن ی آدم و میرسونه ک بدونه بیماری جنسی داره ولی بهت نزدیک بشه

کار خوبی میکنی

من اون موقع نمیدونستم زگیل تناسلی چیه ب لطف این آقا فهمیدم