2777
2789
عنوان

شوهرم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 53 پست
بله دیگه داره... همین رابطه میدونید چقد تاثیر روی روحیه خانما میزاره... شاید شما براتون بی اهمیت اما ...

قبول دارم اینو که رابطه باید بعد از ازدواج باشه کاملا قبول دارم

اما حرف من اینه که مشکل رفتاری این آقا ربطی به رابطه قبل اردواج داشتن نداره. باید تایم برای آشنایی و شناخت میزاشتن قبلش.

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دو ماه آشنایی داشتیم همین اونم فقط با خودش چون گفتن رسم نداریم عروس داماد و قبل عقد دعوت کنیم خونه ف ...

اینا هول این بودن که زودتر از بابات بچاپن، دیرشون میشد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خب اینم هست... ولی همین هم زیادی بوده. من از بعد روحیش میگم که برای زن چقد سنگین و سخت.

خیلی سخته

من واقعا اوج جوونیم ک میتونست با ی مرد خوب سپری بشه ی زندگی آروم

داره جوونیم تباه میشه یعنی رسما دهه ۲۰ سالگی من تباه شد رفت

اینا هول این بودن که زودتر از بابات بچاپن، دیرشون میشد

اره دقیقا

تازه یچیزایی از شوهرم میپرسیدم ک بیشتر آشنا بشیم میگفت اره هر چی تو بگی اره اوکی اره فلان

یعنی همش با من موافقت میکرد ک فقط سریع بله بگیره

خیلی سخته من واقعا اوج جوونیم ک میتونست با ی مرد خوب سپری بشه ی زندگی آروم داره جوونیم تباه میشه یعن ...

امیدت بخدا باشه.. هنوزم دیر نشده برات فقط باید از این به بعد عاقلانه عمل کنی از راه قانونی... الانم که اوضاع مهریه و... خیلی بد شده خانمی مثل شما حقش ممکنه پایمال بشه.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یعنی خدا حسابشو میرسه 🥲

شک نکن دیروزود داره سوخت و سوز نداره

کار خدا انقدر قشنگه بخدا همه چیش برنامه ریزی شدست

من هم خودم تقاص دادم برای کارای که کردم

هم کسایی که در حقم بدی کردن خدا تقاصشونو گرفته

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مهریه رو باز بزار تا قیام قیامت گم و گور نمیمونهبالاخره یچیزی بنامش میشه پولی تو حسابش میاددر ضمن کت ...

اره خوندمش قبلا

رو این هیچی جواب نمیداد چون زن زندگیش مامانش بود ن من سیاه بخت

اره خوندمش قبلا رو این هیچی جواب نمیداد چون زن زندگیش مامانش بود ن من سیاه بخت

عزیزم خوندی و اینهمه اشتباه داشتی؟

بالاخره باید با سیاست جلوی مامانشم میگرفتی حد و مرز زندگیتو تعیین میکردی

چجوری یکهفته رفتی سرزندگیت خانوادت هیچ اقدامی نکردن؟

باید دوبار پدر و مادرت با جدیت جلو مامانشو خودش وایمیستادن که دیگه انقدر پرو نشن

عزیزم خوندی و اینهمه اشتباه داشتی؟بالاخره باید با سیاست جلوی مامانشم میگرفتی حد و مرز زندگیتو تعیین ...

همه اینارو انجام دادن

شوهرم بعدش میومد منو میزد اعصاب خردی میکرد دعوا و قهر

بعدشم هزار جور حرف پشت خانوادم میگفت

اینو منم موافقم..نباید رابطه کامل داشت تو دوران عقد.لین مردا نمک ب حرامن

اصلا رابطه داشتن توی دوران عقد کاملا اشتباه حالا چه میخواد کامل باشه چه میخواد کامل نباشه اون رابطه. رابطه داشتن در دوران عقد اشتباه است.

بدون مهریه جدا نمیشم منم لج افتادم میخاد طلاق بده نده بدرک دیگ هیچی مهم نیس

خب جدا نشو

اما از فکرش بیا بیرون

پیر میشی موهات سفیذ میشه داغون میشی

روح و روانت ک خراب باشه رو بدنم اثر میزاره

ول کن بهش فکر نکن

برو سرکار نمیری برو باشگاه کلاس نمیری برو پای جانماز و قران و ذکر و دعا با ی چیزی غیر فکر اون ادم سرگرم شو

پیر شدی

من می بینم این همه تاپیک میزنی ناراحت میشم ببین خودت دیگ چی میکشی

ول کن

ظلم کرده ظلم میبینه

خب جدا نشواما از فکرش بیا بیرونپیر میشی موهات سفیذ میشه داغون میشیروح و روانت ک خراب باشه رو بدنم اث ...

میرم همخ اینارو دانشگاهو باشگاه میرم سرکارم میخام برم تو دفتر بیمه پیش اشنامون کار کنم فعلا

خستم ولی زندگی برام بی معنی شده ذوق هیچی و ندارم دیگ