2777
2789
عنوان

شوهرم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 53 پست

خیر نبینه الهی واگذارش کن بخدا فقط

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اجر داغ کن و پارچه بگذار روش و بعد روش بشین. خیلی خوبه.

جدی گفتید یا شوخی؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر عزیز قطعا تو همون دوران آشنایی علایم و نشانه هایی داشت که تو یا ندیدی یا نخواستی ببینی یا گفتی برم سر خونه زندگیم درستش میکنم یا خوب میشه!! ندیده گرفتی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دقیقاا به دختری ارزش و بها میدن که حتی توی همون عقد هم خط قرمزاشو رعایت کنه... تا براش ارزش قائل بشن ...

جالبه نمیدونستم اگر ندی ادمای بد جنس زندگیت خوش ذات میشن🤣🤣😐

بحث بحثه ذاته گلم این خانم تو تاپیک دیگش میگه شوهرم بهم زگیل تناسلی داده! حالا اگر مثلا سه سال رابطه بر قرار نمیکرده شوهره یه مرد متین میشده؟ نه گلم ادم عوضی عوضیه

استارتر عزیز قطعا تو همون دوران آشنایی علایم و نشانه هایی داشت که تو یا ندیدی یا نخواستی ببینی یا گف ...

اشنایی کوتاه بود

عجله داشت عقد کنیم

بعدم انقدر همش میگفت دوسم داره منم باورش کردم

تورو خدا حرفای پیرزنی نزنید😐مشکل اینا ربطی به رابطه داشتن قبل عقد نداره این آقا بعد از ازدواج هم هم ...

بله دیگه داره... همین رابطه میدونید چقد تاثیر روی روحیه خانما میزاره... شاید شما براتون بی اهمیت اما دحترایی هستن که با فکرکردن به اینکه تن و احساسشون پایمال شده چقد غصه میخورن... وقتی مردی رابطه برقرار کنه اون حسی که ذوق باشه برای گرفتن جشن خیلی کم میشه و ممکنه از بین بره.. الان همسر استارتر با وقاحت تمام بهش گفته من از تو مطمعن نیستم.. خب وقتی با زنی رابطه داری شرعن همسرت چرا نباید اطمینان کنن.. حرفام اگر پیرزنی ولی برای این نسل مهم تر.. حتی روانشناس ها هم میکن دوره عقد رو برای شروع رابطه نزارید صبر کنید تا ورود به خونه خودتون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اشنایی کوتاه بود عجله داشت عقد کنیم بعدم انقدر همش میگفت دوسم داره منم باورش کردم

چقدر بد!!! مگه میشه آدم تایم برای آشنایی نذاره!

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

جالبه نمیدونستم اگر ندی ادمای بد جنس زندگیت خوش ذات میشن🤣🤣😐 بحث بحثه ذاته گلم این خانم تو تا ...

رابطه هم نمیداشتیم میرفت با همون زنای خراب ک مجردی باهاشون بوده زگیل گرفته

یا تو زندگی خیانت میکرد

نمیدونم واقعا دیگ چی درسته چی غلط

اما اینو مطمئنم ذاتشون خرابه

فامیلاشم مث خودشونن

بابا مرد عوضی باشه. فرقی نداره ! مثلا اگر رابطه نمیداشت میرفتن سر خونه زندگیشون رابطه رو شروع میکرد ...

اره خب اینم هست... ولی همین هم زیادی بوده. من از بعد روحیش میگم که برای زن چقد سنگین و سخت.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عمرت داره پاش هدر میشهفراریه مهریه م نمیده ک بگم بشین پای همون مهریه قسطی طلاق بگیر ببخش مهریه رو را ...

بدون مهریه جدا نمیشم منم لج افتادم

میخاد طلاق بده نده بدرک دیگ هیچی مهم نیس