2777
2789

همه قبل عمل ب خودشون میرسن تقویت میکنن من 3 روزه مریض شدم پنجشنبه هم زایمانه

هی دارم بد تر میشم چون باردارم بدنم ضعیفم شده

چند شبه نشده بخوابم مرگو دارم به چشم میبینم

اگر این سرفه ها بلایی سر بچه نیاره کار ب زایمان برسه 😔خودم فک میکنم دیگ بدنم طاقت عملو نداره دارم میمرم

اگر دکتر قبول میکرد بچه رو دنیا میورد چند روز پیش اینجور نمیشد

گفت شیوه کار من اینه 39 هفته بیارم 😪

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو ببند به ابلیمو عسل

دختره مرسی

همه کار کردم دارو هم نمیشه مصرف کرد هرچی خونگی خوب بوده استفاده کردم ولی ب جا بهتر شدن دارم بدتر میشم هی علائم جدید

همش فکرمه این بچه اخر بی مادر میشه

انشاالله هرچی زودترخوب بشی من هفته های پایین سرفم گرفته بود فکر میکردم الان بچه یچیش میشه شما که حق داری 9ماهته ولی نترس بچت جاش خوبه شما سعی کن خودتو تقویت کنی شیر گرم کن بخور صددرصد داری دارو و اسپریم استفاده میکنی ولی یچیزی که رو من تاثیر داشت حتی توخونم ماسک میزدم نفسم که گرمو مرطوب برمیگشت داخل ریه خیلی سرفم کمتر بود

دختره مرسی همه کار کردم دارو هم نمیشه مصرف کرد هرچی خونگی خوب بوده استفاده کردم ولی ب جا بهتر شدن دا ...

نه خدا نکنه

چیزی نمونده طاقت بیار

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

انشاءالله به سلامتی و به موقع زایمان میکنیاسترس به خودت نده

همه 38 هفته زایمان میکنن سزارینو من گیر یکی افتادم باید دیر زایمان کنم با اینکه دکتر دید هر روز دارم میرم بیمارستان و حال خوبی ندارم الانم ک مریض شدم نمیدونم بدنم بکشه تا اخر هفته یا ن

انشاالله هرچی زودترخوب بشی من هفته های پایین سرفم گرفته بود فکر میکردم الان بچه یچیش میشه شما که حق ...

همش خوراکیای خونگی ک برام خوبه دارم میخورم ولی داروییم نمیشه جز استامینوفن استفاده کرد

اره از اخر شب سرفه شروع شده خیلی وحشتناکه دلم درد گرفته دیگ من فیبرومم دارم انقدر بزرگه ک رده بیرون قلمبه اونام افتاده ب درد

نمیدونم چی بشه اخرش ولی قشنگ مرگو دارم ب چشم میبینم

چه ربطی دارهمنم پایان ۳۹ هفته سز شدمبهتره کهبچت حسابی رشد میکنه .

نه وقتی خود مادر داره میمیره من چند وقت ی بار از درد و فشار بالا تو بیمارستانم 😔

همه 38 هفته زایمان میکنن سزارینو من گیر یکی افتادم باید دیر زایمان کنم با اینکه دکتر دید هر روز دارم ...

عزیزم برای سرفه،هوای گرم خونه خیلی بده یعنی یه مقدار پنجره باز باشه تا هوا جریان پیدا کنه...

ولی کلا فکر و خیال نکن خدا خودش مراقب خودت و نینیت هست

من تو با داریم سه بار کرونا گرفتم الحمدلله اتفاقی هم نیفتاد شماهم مثبت فکر کن دلتو بسپر به خدا...

عزیزم برای سرفه،هوای گرم خونه خیلی بده یعنی یه مقدار پنجره باز باشه تا هوا جریان پیدا کنه...ولی کلا ...

مرسی ایشالا که برا منم ب خیر بگذره

همش خوراکیای خونگی ک برام خوبه دارم میخورم ولی داروییم نمیشه جز استامینوفن استفاده کرد اره از اخر شب ...

دور از جونت نگران نباش قشنگم همه اینا میگذره من سر دختر دومم بشدت از لحاظ روحی مشکل پیدا کرده بودم جوری که روز زایمان چندین ساعت گریه کردم دکترم اومد دلداریم بده گفتم دعا کن یا من بمیرم یا بچه همه تو اتاق عمل برگشتن نگاه کردن چمه اینقدر زار میزنم شرایطم خیلی پیچیده و بد بود ولی بعدش همه چی اوکی شد الان مثل یه خاطره خنده دار شده برامون مادرشوهرم باهام داشت میومد تا بیمارستان من خودم پشت فرمون نشسته بودم اون بیچارم کنار دستم چند وقت بعد گفت صندلی ماشین کامل خوابیده بوده ولی میترسیده ازم بپرسه چجوری صافش کنه از بس حالم بد بوده یساعت راهو رو هوا نشسته بود بنده خدا