2777
2789
عنوان

تکرر ادرار در بارداری😢

322 بازدید | 29 پست

وای هر دو ساعت تو هفت خواب باشم بیدارم میکنه واقعا خسته شدم این موقعم بیدار میشم نماز میخونم و دیگم خوابم نمیاد

خوشبحال مردا همچین خوابیده دهل بزنی بیدار نمیشه. بسکه من میرم دسشویی شبا سعی کرده با صداها عادت کنه و خواب نازنینشو بهم نزنه😂😂

خانمای باردار شما هم همیشه دسشویی این؟

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

اره اوایلش خیلی زیاده

نه اوایل اینجوری نیست زیاد از هفته ده ببعد دیگه من شروع شد الان اوجشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اوایل اینجوری نیست زیاد از هفته ده ببعد دیگه من شروع شد الان اوجشه

برای من ماه های اول اینجوری بود

هرکی یه مدلیه . همه بارداری ها شکل هم میست زیاد سخت نگیر

اره اوایل اینجوری بود الانم ماه نهم یکسره فشار میاره همش در رفت و امد دستشویی ام

خیلی سخته واقعا اگه بهشتی باشه واسه ماماناست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفته رفته بیشترم میشه چون به مثانه فشار میاد

هنوز هیچی شکم ندارم نمیدونم بچه کجاست دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلامم اینم از بردارشوهر خیالیته؟آخه قبلی هم از برادرشوهر بود میگفتی؟ خب طبیعیه دیگه اینم مث قبلی سقط میشه انشالله

غصه نخور میومد هم تو این دنیا خوشبخت نمیشد با حقوق پرستاری میمرد.. آخه پرستارو با اون وضع چه بچه آوردن ازونورم هیچکی بچه اول نمیشه محبت پدر هم نداشت

خداروشکر رفتنیه من همیشه نگران چهرش بودم میگفتم اگه به تو بره کج و کوله میشه اگه به باباش بره آفریقایی میشه🥲

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

هنوز هیچی شکم ندارم نمیدونم بچه کجاست دقیقا

الهی بمیرم که روزی سه بار خونه مردم و اینور بالا بودی بلکم بهشت برات بشه ولی برا زن اول شوهرته خخ

حدس میزنم علت مرگ بچت اینه که ازینکه دختر شد داری سکته میکنی اینم بمیره شوهرت پرتت میکنه بیرون از خونه حنانه جان.. تو که به صیغه شدن تو متاهلی عادت داری به نظرم برو یه مای بیبی کنِ دیگه از بیمارستان پیدا کن یه صیغه زاده دیگه تو این دنیا بیار شاید پسر شد البته اگه بردار شوهرت چیزی برات مونده باشن تو شلوارت😂😂😂

اره عزیزم الان ک عفونت دارم یعنی هر نیم ساعت با درد میرم دستشویی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس