2777
2789
دقیقا منم همین حس رو دازم.میترسم بی مسئولیت بشه از یه طرفی هم نمیتونم بشینم و ببینم درس نمیخونه

وقتی شما نمیتونی روش غلط خودتو اصلاح کنی چه توقعی داری اون روششو اصلاح کنه ؟

بچه کلاس چندمه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا همچین حرفی رو نزنید سرنوشت هرکس فرق داره

سرنوشت از قبل نوشته نشده ، حاصل فرد و محیطه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام عزیزماحتمالا کالاف بازی نمیکنه؟من دبیر ریاضی هستم و تقریبا تمام دانش آموزانی که کالاف بازی میکن ...

اتفاقا معتاد کالافه،این روزها نت رو محدود کردم ولی نمیتونم وادارش کنم حذف کنه

بیشتر تو درس زبان مشکل داره

سرنوشت از قبل نوشته نشده ، حاصل فرد و محیطه .

نمیشه گفت هر تحصیل کرده ای اسنپ کار میکنه بابای من با درس خوندن تونست از یه روستای کوچیک برسه تهران خونه بگیره و خرج چند تا بچه شو بده

در کل ادم باید هدف خودشو مشخص کنه و تلاش کنه براش الانم ک بچش محصله تنها وظیفش درس خوندنه

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

هفتمه

دیگه باید روی پای خودش وایسه . حساسیتتون رو بذارید کنار و سعی کنید در قبال کمکاریهاش تنبیه متناسب با کمکاری بشه تا مسولیت پذیر بشه .

بچه کلاس هفتمی وظیفشه ک درس بخونه میخواد کارگر شه یا دکتروظیفشه حداقل دیپلمشو بگیره

کاملا موافقم

الان وظیفش درس خوندنه،اگه الان وظیفش رو انجام نده بزرگ بشه بی مسئولیت میشه

اتفاقا معتاد کالافه،این روزها نت رو محدود کردم ولی نمیتونم وادارش کنم حذف کنهبیشتر تو درس زبان مشکل ...

عزیزم با هر ترفندی شده کالاف رو از زندگیش حذف کن. تنها دلیل افت تحصیلی فقط و فقط کالافه.من دانش اموز دارم که سالهای قبل عالی بوده ولی امسال به شدت افت کرده. کالاف مغز بچه رو نابود میکنه.

دوستانه بهت میگم کالاف حذف کن حتی اجازه نیم ساعت بازی در روز هم بهش نده .

عزیزم با هر ترفندی شده کالاف رو از زندگیش حذف کن. تنها دلیل افت تحصیلی فقط و فقط کالافه.من دانش اموز ...

پس حذفش میکنم،تا یه مدت اجازه نمیدم دوباره نصب کنه تا ببینم درساش فرق میکنه.ممنون

شما معلمین پس میشه لطفا کمکم کنید

من زبان رو چیکار کنم که برسه و نمره کم نگیره تو امتحان ترم؟ ممنون

نمیشه گفت هر تحصیل کرده ای اسنپ کار میکنه بابای من با درس خوندن تونست از یه روستای کوچیک برسه تهران ...

همیشه یادتون باشه استثنا قاعده نیست بلکه اکثریت قاعده هست وقتی اکثریت بچههای لیسانس گرفته دنبال کارهای خدماتی ساده هستن پس معیار اونها هستن .

کاملا موافقمالان وظیفش درس خوندنه،اگه الان وظیفش رو انجام نده بزرگ بشه بی مسئولیت میشه

بله تشویقش کنید با تایم مطالعه حتی کم شروع کنه

درساش پایه هستن بره سال های بالاتر به مشکل میخوره

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

چاره ای ندارم باید با مشاور صحبت کنم

عزیزم مشاورها اکثرا یه کاسب هستن که هدفشون در آوردن پول از جیب ما هست . حرفی که توی ربع ساعت میشه گفت رو در چهار جلسه دوساعته بیان میکنن و برای هر جلسه مبلغ زیادی میگیرن . اگر پول زیادی دارین بفرمائید مشاور .