2777
2789
پس حذفش میکنم،تا یه مدت اجازه نمیدم دوباره نصب کنه تا ببینم درساش فرق میکنه.ممنونشما معلمین پس میشه ...

بفرستش کلاس .

البته فیلیمو مدرسه هم میتونی اشتراک بگیری همه درسا رو داره و خیلی خوب توضیح میده

سلام عزیزماحتمالا کالاف بازی نمیکنه؟من دبیر ریاضی هستم و تقریبا تمام دانش آموزانی که کالاف بازی میکن ...

میبخشین کالاف بازی چیه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مشاورها اکثرا یه کاسب هستن که هدفشون در آوردن پول از جیب ما هست . حرفی که توی ربع ساعت میشه گف ...

میدونم ولی اینکه نمیدونم باهاش چه جوری بر خورد کنم ازارم میده

میدونم ولی اینکه نمیدونم باهاش چه جوری بر خورد کنم ازارم میده

در مقابل موفقیت هاش تشویق بشه و در مقابل عدم موفقیت تنبیه متناسب . یادتون باشه تنبیه کتک نیست. تنبیه میتونه محرومیت های جزیی باشه مثلاً محرمیت چند ساعته از گوشی یا تنقلات مورد علاقه بچه . تبیه و محرومیت هم نباید اونقدر شدید باشه که بچه رو بیتفاوت کنه حد و حدود داره .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه بازی جنگی که الان ۹۹ درصد بچه ها معتادش شدن

چیزی که 99٪ بچه ها معتادشن رو نمیشه جلوگیری کرد . تلاش برای جلوگیری بیهوده هست .

ممنون که وقت گذاشتی توضیح دادیهمین کار رو میکنم

من هم ممنون از شما که ارزش قائل شدین و توضیحات منو مطالعه فرمودید .