2777
2789
عنوان

بی احترامی به پدر مادر

459 بازدید | 53 پست

من سر یه نقطه حساااس زندگیم تفاوت عقیده 180 درجه متفاوت با پدر مادرم دارم

از دید منطقی هم حرف من درسته

بعد موضوعش پیش بیاد عصبانی میشم داد میزنم (بعدا پشیمون میشم)تو این مورد اصلا نمی تونم جلو خودمو بگیرم

یعنی تنها جایی هست که جلو روشون وایسادم و داد کشیدم

باقی موارد حتی اونا دعوا کزدن سرم داد کشیدن من حتی جواب نمیدم و سکوت میکنم

همین یه موضوع حتی علاقم نسبت بهشون کم کرده💔

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس میکنم حجابه اره؟

نه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ای خدااااا

چیشد عزیزم؟

اصلا راجع بهش حرف نزنید اگر میتونید

پیش میاد

یا مثلا مبینی در مورد اون موضوع درباره یکی دیگه دارن حرف میزنن

بازم من بهم میریزه

منم طرز فکرم حتی ۱ درصدم شبیه پدر و مادرم نیست.من اهمیتی نمیدم واقعا به این نتیجه رسیدم که جنگیدن با ...

تورو بوجود آوردن زیر دست و بالشون بزرگ کردن الان تو به چه جایگاهی رسیدی که قصد داری عقاید اونا رو تغییر بدی؟

منم طرز فکرم حتی ۱ درصدم شبیه پدر و مادرم نیست.من اهمیتی نمیدم واقعا به این نتیجه رسیدم که جنگیدن با ...

تو همه چی مثل شما فکر میکنم و منعطف کنار میام الا همین یه مورد

چند سالته ؟

28

تورو بوجود آوردن زیر دست و بالشون بزرگ کردن الان تو به چه جایگاهی رسیدی که قصد داری عقاید اونا رو تغ ...

من همچین قصدی ندارم. ولی باهاتون مخالفم عقیده غلط غلطه و معتقدم گاهی خدا به پدر و مادر نااگاه فرزندی میده تا بهشون در راستای اگاهی کمک کنه

نه تو میتونی اخلاق بد اونارو تغییر بدی اگه بده اخلاقشون تو مواردی نه اونا میتونن تو رو به زور مجبور کنن پس از دعوا و بحث سعی کن دور شی و به اونجاها نکشه..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺