2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصات عزیزم موهات فرفری هست یکم بوری پوستت گندنی یدت متوسط یکم تو مر تک دختری یکی تو دلته شبا تا صبح بیداری و خیال مردادی نمیزاره بخوابی یه مشکل پوستی و عصبی داری با یوی قهری یه نفر تو خانوادت اذیتت میکنه یه مولی هم بهت رسیده یا قراره برسه چندوقت میشم تو یه جا موفق شدی

مشخصات عزیزم موهات فرفری هست یکم بوری پوستت گندنی یدت متوسط یکم تو مر تک دختری یکی تو دلته شبا تا صب ...

عزمزم خصوصیات منم میگی بهم

میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱

عزمزم خصوصیات منم میگی بهم

شما قدت بلنده لاغری موهای صاف داری صدای اروام وجود آرام پوست روشن یه مشکل ممالی یا عاطفی که خیلی درصددیم حلش کنی یه نفر تو اسمش ز داره بهت نزدیکه حالا یا رو خوبی یا بدی سرایت میشه مدام و سرد درد زیاد داری

مشخصات منم میشه بگی عزیزم

نمیدونم درست حدس میزنم یا ن شما قد متوسط هیکل خوبی داری یه نمه قبل یا الان تپل بودی پوست سبزه به روشن لباسهای قشنگ جشای گیرا و گربه ای موهای مشکی یه خال هم رو دستت یا گردنت داری

شما قدت بلنده لاغری موهای صاف داری صدای اروام وجود آرام پوست روشن یه مشکل ممالی یا عاطفی که خیلی درص ...

اره درست بود😍

میشه بگی اون چیزی که مد نظرمه اوکی میشه؟اگه اوکی میشه تا چه زمانی؟

اره درست بود😍میشه بگی اون چیزی که مد نظرمه اوکی میشه؟اگه اوکی میشه تا چه زمانی؟

ببین من نعوذ بالله از هیچی خبر ندارم اینا جنبه سرگرمی داره فقط حدسم حدس وگرنه ما همه ناآگاهی و خدا دانند فقط رو حدس و سرگرمی میگم پس تکیه نکنید به هیچ عنوان

عدد ۳ اومد تو ذهنم ۳ روز ۳ هفته و بیشتر ۳ ماه

مشخصات عزیزم موهات فرفری هست یکم بوری پوستت گندنی یدت متوسط یکم تو مر تک دختری یکی تو دلته شبا تا صب ...

وای پشمام ریخت به خدا

ضربان قلبم رفت رو هزار

توقع اینجوری نداشتم واقعا سوپرایزم کردی

جدی عالی بودی

حتما برم حرم برات کلی دعا میکنم دقیقا مشخصات خودمو دادی

واقعا کیف کردم 💗💗💗💗💗💗💗💗😍😍😍

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

ببین من نعوذ بالله از هیچی خبر ندارم اینا جنبه سرگرمی داره فقط حدسم حدس وگرنه ما همه ناآگاهی و خدا ...

بله عزیزم صد درصد..

وای پشمام ریخت به خدا ضربان قلبم رفت رو هزار توقع اینجوری نداشتم واقعا سوپرایزم کردی جدی عالی بودی ح ...

قربونت برم منننن الهی خودتم حاجت روا بشی گلم اینا همش حدس و سرگرمی اصلللا بهش اکتفا نکن فداتشم الهی هرانجیزی که میخای نصیب قلب پاکت بشه