2777
2789
عنوان

یازده روزه حموم نرفته 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 49 پست
چرا فکر میکنید زن یه دست لباس توی جمعه بازاره زن گرفتن ینی اضافه کردن یه انسان به زندگی الانم دور زم ...

ما همچین فکری نکردیم. زن خوب هم زیاده. شاید دور بر شما نباشه. ما صاحب خونمون زنش فوت شد.یک زن گرفته اینقدر ماهه این زن. خیلی مظلومه.ولی صاحب خونمون اینقدر سرحال شد.تو اون مدتی که زنش و از دست داد کلا افسرده شده بود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدامادرتونورحمت کنه یکی ازاشناهای ماهم خانومش فوت کرده اوندفعه دخترش میگفت باباش دیربه دیرمیره حمام ...

خوب چیز تازه ای نیست مادر من زمانی من ۱۱ سالم بود فوت شد الان پونزده سالمه پدر من تا پارسال اینطوری نبود

بعد نمیدونم کی قراره از سختی ما بگه از درد دل ما بگه

هرکی زنش مرد گفتن برو ازدواج کن دوباره ولی به ما بچه ها کسی نگفت مادرت دیگه نیست باید چیکار کنی خودمون شدیم الگو خودمون یاد گرفتیم و درس گرفتیم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خوب چیز تازه ای نیست مادر من زمانی من ۱۱ سالم بود فوت شد الان پونزده سالمه پدر من تا پارسال اینطوری ...

درکت میکنم عزیزم ولی چهارسال خیلی کمه واسه اون غمی که تودلتون هست شماباید هوای پدرتونوبیشترداشته باشین من خودم هم زن برادرم فوت کرده وبرادرم پنج سال مجرد ویه پسر نه ساله داره میدونم سخته که کسیوبعنوان مادرت قبول کنی ولی اخرش چی ته تهش اون بچه بزرگ میشه ومیره دانشگاه اونوقت اون پدرمیمونه ماهم به برادرم میگیم زن بگیر تاپسرش توسن بلوغ نرفته وبتونه عادت کنه به مادرجدیدش ولی گوش نمیده واینجوری الان برادرم توسن چهل سالگی قرص فشار میخوره

گاهی انسانم آرزوست
درکت میکنم عزیزم ولی چهارسال خیلی کمه واسه اون غمی که تودلتون هست شماباید هوای پدرتونوبیشترداشته باش ...

میدونی خواهر ما شانس نداریم

هرچی افریستس شانس ماست

یه زنه افریته یبار با پدرم در ارتباط بود وقتی

فهمیدم و فهمیدم من به عنوان یه دختر که همجنس خودمو بهتر میشناسم فهمیدم عجب افریته ایه به زور پدرمو راضی کردم که دست بکشه دو سال پیش من خودم انقدر تلاش کردم و تلاش کردم که قرض ضد افسردگی سنگین میخوردم از سردردهای عصبی من بشدت مخالف نامادری هستم چون میدونم

به ریسکش نمی ارزه از اون زمان هم من دست کشیدم هم پدرم و دیگه بحثی نشد و منم تمام کارهای خونه رو به عهده گرفتم

نمیدونم شاید بگی خودخواهم وای باور کن با کفش من راه رفتن خیلی درد داره من کاریم میکنم به صلاح نه تنها خودم بلکه زندگی انجام میدم فکر همچیو میکنم

میدونی خواهر ما شانس نداریم هرچی افریستس شانس ماست یه زنه افریته یبار با پدرم در ارتباط بود وقتی فهم ...

دمت گرم منم متاسفانه برادرم چندماهی هست بایه خانوم متاهل که سه تابچه داره رفیق شده وخیلی استرس داریم خانومه همه پس اندازبرادرموبرمیداره واوندفعه باماشین برادرم تصادف کردپنجاه تومن خرج گذاشت رودستش پسربرادرم منم مثل شماخیلی عاقل وباهوش برعکس برادرم هست واقعاحق داری خیلی دنیای کثیفی شده باورکن الان بیدارم ازاسترس کارای برادرم هست چون همش میترسم شوهراون خانوم بفهمه وشربشه برامون

گاهی انسانم آرزوست
میدونی خواهر ما شانس نداریم هرچی افریستس شانس ماست یه زنه افریته یبار با پدرم در ارتباط بود وقتی فهم ...

تواقوام مایه اقایی خانومشوطلاق دادویه زن جدید گرفت خیلی خانوم مودب ومهربونی بودباورکن هیچ فرقی بین بچه خودشوواون بچه نذاشت الان اون بچه اش که ازاون زن بود دامپزشک شده وبچه خودش هم دندون میخونه ادم خوب کم نیست ولی باید بگردی وزوداعتمادنکنی

گاهی انسانم آرزوست
دمت گرم منم متاسفانه برادرم چندماهی هست بایه خانوم متاهل که سه تابچه داره رفیق شده وخیلی استرس داریم ...

این خانومه که پدر من در ارتباط بود دو بچه بزرگ داشت اشتباه نکنم پسر داشت طلاق گرفت بود از شوهرش یا تو مراحل طلاق بودن و من و حتی پدرم تا بحال اینو ندیده بود ولی ارتباط تلفنی داشتن که اگه دیر میفهمیدم یه جاهای نزدیکتری می رسید یا یه قول قدیمیا کار از کار میگذشت پدر من شاید هنوزم حرف منو قبول نداشته باشه که اون چی بوده اما من میدونم خشم دروغ نمیگه شما یه خانومی خودت درک داری اگه ۵ بار یچه ای کسی بهت پیام بده التماست کنه دیگه پیام ندی بهش با احترام باهات برخورد کنه و باز تو کار خودت کنی چیه؟ کجاش انسانیه؟

خلاصه بخش بزرگی از اعصاب و روانم روی این موضوع رفت هنوز که هنوزه درست نمیتونم درس بخونم نمیتونم تمرکز کنم

تواقوام مایه اقایی خانومشوطلاق دادویه زن جدید گرفت خیلی خانوم مودب ومهربونی بودباورکن هیچ فرقی بین ب ...

در اینباره اصلا اصلا آدم ریسک پذیری نیستم

بحث زندگیه آخه بحث ساده ای نیست ما چندین ساله

زندگی کردیم و کنار اومدیم الانم داریم میچرخونیم

تا هر جا خدا بخواد با همین آرامش پیش میریم

اما ریسک روی زندگی نمیکنیم

این خانومه که پدر من در ارتباط بود دو بچه بزرگ داشت اشتباه نکنم پسر داشت طلاق گرفت بود از شوهرش یا ت ...

حق داری واسه مازن به برادرم زنگ میزنه میگه دلم هوس کوبیده کرده بعدزنه انقدرزشته انقدرزشته باورت نمیشه بخدا شوهرش معتادبه برادرم میگه سبزی قورمه ندارم گوشت گوسفندندارم مادرم براش هرماه فریزروپرمیکنه برادرم همه رومیبره میده به خانومه اوندفعه رفته بودیم تفریح خداشاهددوساعت توراه بودیم تارسیدیم یهوزنگ زدبه برادرم که بچه ام افتاده پاش شکسته برادرم برگشت بچه اشوبردباپول خودش عمل کرد اصلا یه کارایی میکنه مغزت میخوادسوت بکشه آبروی منوهم پیش شوهرم برده پدرومادرم میخوان دق کنن ازدست کاراش ببین دیگه به کجارسیدیم گفتیم طلاق بگیره باهاش ازدواج کن زنه که نمیخوادش داره سواستفاده میکنه وباچندنفردیگه هم هست

گاهی انسانم آرزوست
در اینباره اصلا اصلا آدم ریسک پذیری نیستم بحث زندگیه آخه بحث ساده ای نیست ما چندین ساله زندگی کردیم ...

پسربرادرمنم اوایل اینجورمیگفت الان میگه عمه همش تلفنی بابابام صحبت میکنه نمیزاره اصلا بابام به من توجه کنه وکاش یه مامان مهربون که منوهم دوست داشته باشه بیادتوزندگیمون وبابام ازاین زنه فاصله بگیره توکل برخدا انشالله هرچی خیره پیش بیاد فقط به پدرت محبت کن ونزار غصه بخوره بالاخره شماهم فقط همودارین

گاهی انسانم آرزوست
حق داری واسه مازن به برادرم زنگ میزنه میگه دلم هوس کوبیده کرده بعدزنه انقدرزشته انقدرزشته باورت نمیش ...

😑😑بخدا مردا زیادی چشم و گوششون بستس

میبینن اما دلشون نمیخاد قبول کنن همیشه دوست دارن

تو یه فازی باشن شک نکن شوهر معتاد مه نون و آب نمیده

یکم برادر تو بهش کمک میکنه یکم یه نفر دیگه...

زندگیشو میچرخونه خلاصه 😂 اینا زرنگن

😑😑بخدا مردا زیادی چشم و گوششون بستس میبینن اما دلشون نمیخاد قبول کنن همیشه دوست دارن تو یه فازی با ...

اره بخدا چی بگم ماهم غصه زندگیمون شده برادرم وکارای زشتش

گاهی انسانم آرزوست
پسربرادرمنم اوایل اینجورمیگفت الان میگه عمه همش تلفنی بابابام صحبت میکنه نمیزاره اصلا بابام به من تو ...

شاید باورت نشه پدرم بخاطر همون زنیکه

یهو سیلی زد فشار روم بود داشت با تلفن حرف میزد

منم فوش دادم به زنه زد زیر فکم هرچند محکم نبود اما درد در داشت برام که واسه یه آدمی که حتی ندیده اینقدر ارزش قاعله که زیر گوشم بزنه الان چند سال میگذره اون اتفاق نه فراموش شد که چقدر درد کشیدم 🥲

اشتباه نکنم تو پیشنهاد های اینستا یه پیج با اسم و فامیل زنیکه تو همون دوران دیدم که اگه اونه خیلی زشته بی ریخته

شاید باورت نشه پدرم بخاطر همون زنیکهیهو سیلی زد فشار روم بود داشت با تلفن حرف میزدمنم فوش دادم به زن ...

پدرت نباید روت دیت بلندمیکردولی توهم سعی کن حریم پدرتوحفظ کنی بالاخره مردمتاهل بوده یه نیازهای روحی وروانی داره من خودم ازدواج کردم باورکن شوهرم مثل بچه هاس ده ساله میگذره ولی نیازبه محبت وتوجه داره بااینکه خیلی ادم خشک ورسمی هست ولی نیازدارن دیده بشن یه حرفایی هست هنوززود براسن توولی من بعنوان یه ادم بزرگترمیدونم پدرت خیلی مردی کرده تاهمینجاش مجردمونده اوندفعه تواقوام یه پیرمرد هفتادساله زنش مردباورت میشه چهلم زنش رفته بودیه دختر چهل ساله روگرفته اصلا من هنگ کردم فکرکن توپنجاه سال بااون زنت بچه وعروس ودامادداری نذاشت چهلمش بگذره رفت دخترچهل ساله روگرفت

گاهی انسانم آرزوست