2777
2789

۸ ساعت که همسفر بودیم عمم و دختر عمم صندلی عقب نشسته بودن همین که روم و بر می گردوندم بهشون خوراکی چیزی بدم پسره همینطوری نگام می کرد باورتون نمیشه بین اون همه آدم دستش و گذاشته بود زیر چونش همینطوری با لبخند ملیح زل زده بود به من اصلا یه لحظه هم چشم بر نمی دابعدم که پیاده شدیم سریع کیفش و برداشت منتظر بود من کجا میرم همش نگاه من میکرد ک گمم نکنهمنم رفتم تو خونه اون هنوز منتظر بود تا اینکه ۲ .۱ ساعتی تو خونه بودم وقتی اومدم بیرون دیگ رفته بودش

تیپ خاصی هم نداشتم چادر پوشیده بودم روبندم داشتم خیلی آفتاب بود فقط یه بار یا دوبار روبند و برداشتم

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حال بهم زن مرتبکه هیز

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نگاه های تو اتوبوس رو جدی نگیر

فقط دنبال وقت گذرونی اون تایم تو اتوبوسن

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

وای یاد خاطره خودم افتادم ،ما یه بار با اتوبوس رفتیم مشهد با مامان و بابام و خواهرم ،ما دوتا خواهر پیش همنشستیم ،بعد که شب شد اکثرا خواب بودن مامان اینا ،وای چند نفر بودن از صندلی های مختلف با تیپ های ضایع یه جوری نیگاه میکردن ،یکی از لای دو صندلی نیگاه می کرد ،یکی از اون ور چشمک می زد اصلا خشکمون زده بود ،یه لحظه پیاده شدیم برای سرویس اینا اومدیم دیدیم رو صندلی شماره است ،یعنی از استرس مردیم تا رسیدیم مشهد ،می ترسیدم بابام ببینه چیزی بگه فلان