2777
2789
عنوان

چرا موهام انقد زود چرب میشه چرا

142 بازدید | 13 پست

بچه ها من هر دو سه روز یکبار میرم حموم سرمو خوب میشورم کف سرمم هرچی نگا میکنم نه شوره داره نه پوسته کثیفم دیده نمیشه ولی هر دو روز ب یکبار کف سرم چربه خسته شدم از شستن مو زود ب زودم میرم حموم توروخدا راهکار بدید چیکار کنم از چربی مو خلاص شم کلافه شدم فقط روز اول ک میرم حموم خوشگله موهام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه موهات صافه و باز میمونه عادیه ک زود چرب بشه .من یک روز در میون حموم میکنم دو روزم بشه سه روز، چرب میشن .شامپو حجم دهنده فولیکا چربی کف سر رو تنظیم میکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

استفاده از گل سر شور و صابون سفید اشتیانی خیلی مفیده همینطور ریختن سرکه سیب مرغوب داخل شامپو

میای تاپیک لباسم یه نظر بدی ؟🥲عکس گذاشتم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چون عزیزم خدا چربی موهای منو گرفته داده به شما من از خشکی مو خسته شدم

ماسک مو بزن خیلی خوبه ماسک داخل حموم ی ربع وایسا بعد بشور جوری بشور پنجاه درصد از لیزی ماسک مو بمونه رو موهات ب کف سرتم نزن ماسکو فقط ب ساقه