2777
2789

تبلیغ میاد کل صفحه گوشیمو سفید میکنه و دیگه نمیتونم کاری کنم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو مخ ترینن اینا یه جندروز یه ماشین بود بوقم میزد حالا این😞😑

😆ماشین تو خیابون ؟؟

الان رفتم گردو نصب کردم خلاص شدم

دقیقا توصیف خوبی کردی طایفه ما اگه دستشون باز بود همین بود ، مثلا کسی دختر بزاد میگن اه[/QUOTE]

میدونم عزیزم دورت بگردم وگرنه شما تک دختری اگه مثلا تو فامیلای ما بودی دورت میگشتن و رو سرت میزاشتن نه اینکه پدرت بگه فقط پسرام

همینجا هر روز تاپیک میزنن شوهرمون معتاد و دست بزن داره و مشروب خوار یا هر مرض دیگه ای ، بعد کاربرا میگن چرا به پدرت اینا نمیگی یا طلاق نمیگیری میگن کدوم پدر و خونواده ، خودشون به زور شوهرمون دادن اغلبم سن شون زیر ۱۸ و ۱۶ ایناست

میگن فقط خواستن شوهرمون بدن اصلا نظر ما رو نخواستن !

فدات عزیزم قفل کردی داشتم جواب میدادم دیگه کپی کردم اینجا نوشتم

کاملا درکت میکنم عزیزم خدا شوهر و بچه هات و برات حفظ کنه و خمحتاج هیچ کسی نباشین درد و بلات بخوره سر وراث . جونت سلامت عزیزم

دقیقا توصیف خوبی کردی طایفه ما اگه دستشون باز بود همین بود ، مثلا کسی دختر بزاد میگن اه[/QUOTE]میدون ...

عزیزم ممنون از حرفات ، قفل کردم چون کاربرا باهم بحث میکردن ،ترسیم تعلیق بشم .

میفهمم چی میگی ، کلا ذات و ژنتیک یه سری آدما برمیگرده به آبااجدادیشون درست نمیشن فرهنگ غنی ندارن .

فدات عزیزم قفل کردی داشتم جواب میدادم دیگه کپی کردم اینجا نوشتم کاملا درکت میکنم عزیزم خدا شوهر و بچ ...

قربون لطفت عزیزم ممنون ازت .