وای بچه اینقد طعنه بهم زدن پشت سرم که طلاق گرفتم و شوهرم مجرد بوده منو گرفنه اینقد بیوه بیوه راه انداختن برام اینقد منو ادم حساب نمیکنن مگه ماها دل نداریم ایشالا سر بچهاشون بیاد
اتفاقا تو باد براشون قیافه بیایی که بیوه بودی برای خودت کسی بودی که یه پسر مجرد اومده گرفتت
منم مطلقه بودم شوهرمم ۶ سال ازم کوچیکتره پسرم بود جرات ندارن گه بخورن تازه من ادم حسابشون نمیکنم البته جاری ندارم منظورم خانواده وفامیلاشن اوایل ازدواج چرا دعوامون شده بود اونا پررو شدن بهم توهین کردن فحش داد باباش دیگه پشت گوششون رو دیدن منم دیدن بعدش اینقدر دنبالم موس موس کردن منم میرفتم مثل غریبه میرفتم مثل غریبه میومدم الانم که تو حسرت موندن بیشرفها
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
پس چی میمیرن طلا یه عالمه دارم مسافرت پسرمم که داره نگه میداره بهترین لباس شوهرم تو مشتم سکته دارن م ...
اره.منم میبینم پشت خانمایی طلاق گرفته دوباره ازدواج کردن چقدر حرص میخورن...آخه یکی نیست بگه چکارشون دارید اونا خدا میدونه چه بدبختیهای که نکشیدن...شما هم اهمییت نده بزار جر بخورن از حسودی
ومنی که ۱۵ ساله ازدواج کردم هنوز با وجود ۲تابچه همش بهم طعنه میزنن وجیگرم میسوزه.فقط از خدا میخوام همون بلارو سرخودشون واولادشون بیاره تا بفهمن که من چه زجری میکشم 😭