2777
2789
عنوان

ای جاریای احمق ایشالا سر بچهاتون بیاد به حق امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تو باد براشون قیافه بیایی که بیوه بودی برای خودت کسی بودی که یه پسر مجرد اومده گرفتت

منم مطلقه بودم شوهرمم ۶ سال ازم کوچیکتره پسرم بود جرات ندارن گه بخورن تازه من ادم حسابشون نمیکنم البته جاری ندارم منظورم خانواده وفامیلاشن اوایل ازدواج چرا دعوامون شده بود اونا پررو شدن بهم توهین کردن فحش داد باباش دیگه پشت گوششون رو دیدن منم دیدن بعدش اینقدر دنبالم موس موس کردن منم میرفتم مثل غریبه میرفتم مثل غریبه میومدم الانم که تو حسرت موندن بیشرفها

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

حقیقتاً اعتقادی به نفرین ندارم حتی یک درصد ولی کسی که نفرین میکنه بهش اعتقاد داره که این کار رو میکنه

و ته دلش باور داره که نفرینش میگیره

و چی میشه که یه آدم برای یه بچه بد میخواد من نمیدونم

بچه اون وسط چیکار کرده واقعاً!

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

پس چی میمیرن طلا یه عالمه دارم مسافرت پسرمم که داره نگه میداره بهترین لباس شوهرم تو مشتم سکته دارن م ...

اره.منم میبینم پشت خانمایی طلاق گرفته دوباره ازدواج کردن چقدر حرص میخورن...آخه یکی نیست بگه چکارشون دارید اونا خدا میدونه چه بدبختیهای که نکشیدن...شما هم اهمییت نده بزار جر بخورن از حسودی