2777
2789
عنوان

بابام برای بار دوم خیانت کرد

319 بازدید | 29 پست

امشب فهمیدم بابام برای باردوم خیانت کرده به مامانم. دقیقا قبل از فهمیدن این موضوع همین امشب دوستم با اینکه میدونست از همکارمون خوشم میاد توی شهربازی تو تک تک بازیا نشست کنار پسره و الکی ترسیده خودشو نشون میداد و دستشو میگرفت. دیروزم گربه ام مرد. کاش یه دلیل برای ادامه دادن پیدا میکردم. اگه دلم برای مامان سیاه بختم نمیسوخت امشبو احتمالا به صبح نمیرسوندم

فقط اون دوستت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد همین مادر بخواد از شوهر خیانت کار جدا بشه طرف ی سکه هم که نمیده هیچ زبونشم درازه

میگن از کجا بیاره

نمیدونم چطور خیانت میکنه نمیپرسن چی داری کهوس دومی کردی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دلیل زندگیت خودت و مادرت

کمه؟!

بعد همین مادر بخواد از شوهر خیانت کار جدا بشه طرف ی سکه هم که نمیده هیچ زبونشم درازه

بابامه نمیخوام بهش توهین کنم یا راجبش توهینی بشنوم. بار اول نیست خیانت میکنه و بار دومشه و بد جنگی توی خونه برای بار اولش راه افتاد. نمیدونم چیکار کنم. کاش وجود نداشتم کلا که مجبور نبودم بین مامان یا بابام یکیو امتخاب کنم. خسته ام.

وای الهی بمیرم برای دلتچقدر دورانی سختی رو داری میگذرونی

دور از جون عزیزکم.

ممنون از همدردیت. دعا کن همه چیز درست بشه برام. دیگه نمیکشم. کاش دغدغه مامان بیچاره ام رو نداشتم تا از شر همه جی خودنو خلتص میکردم