2777
2789
عنوان

کیا به برتری زن اعتقاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 63 پست

معمولا تو جامعه ما مردا به خاطر مرد متولد شدنشون شاهکار کردن و پذیرفته شدن

ولی دخترا برای اینکه جدی گرفته بشن باید مبارزه کنن

و این مبارزه و تلاش بیشتر باعث شده تواناییشون هم بالاتر باشه

ولی خلقت هیچکدوم برتز نیست

مکملن

مرد قدرت جسمی بالایی داره و زن قدرت تحمل بالا

روح ادمم جنسیت نداره

واقعیتش یه عمر فمنیست بودم ولی به جز چند تا زمینه بقیش مردا برتری دارن متاسفانه

میشه بگی کدوم زمینه برتری دارن

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقاد دارم نسل از زن ادامه پیدا می کنه اما جامعه میگه از مرده

حتی روایت داریم از پیامبر

که روزی تعداد زن ها خیلی خیلی ببشتر از مرد ها میشه

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

منم دوسدارم تایپیکت رودنبال کنم،،من نظرم به برابری حقوق زن ومرد،،

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

واقعا از هر جهت فکر میکنم زن برتره

زن گوهر آفرینشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان داری شوخی میکنی؟؟یا پربازدید دلت میخواد؟؟

نه عزیزم شوخی چی؟

الان با روشی که جدیدا امتحان شده

از تخمک زن و سلول پوستش جنین تشکیل میشه!

یه دختر که ۹۰درصد شبیه مادرش هست

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

خب دلایلتو بگو تا باهم صحبت کنیم.

به عنوان کسی که فمنیسته و حامی زنان، جایی ندیدم تحقیقی ثابت کرده باشه که زنها ذاتا از مردها برترن. تواناییها و استعدادها خیلی به فرد و شرایطش بستگی داره، نه جنسیت. قبول داشته باشیم تجربهها و فرصتها تعیینکنندهترن.

من یک فمنیست هستم،،برابری میخوام

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چرا اینو میگی؟ اگه مرد نباشه جامعه و بقا مشکلی نداره! اما اگه زن نباشه!!!!

ببین از لحاط قدرت جسمی

از نظر چرخه هور مون ها

سن تولید مثل

منطق

بعد واقعیت اینه مردم نباشه بقا مشکل میخوره

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

منم دوسدارم تایپیکت رودنبال کنم،،من نظرم به برابری حقوق زن ومرد،،

مرد خاک هست

زن دانه

اگه دانه نباشه خاک ارزشی نداره و از کار میافته

اما دونه رو میشه با روش های دیگه پرورش داد