2777
2789
عنوان

نمیتونم به ترسم نسبت به پسرا غلبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 76 پست
باور کن پسرا هم همون اندازه از دخترا میترسن و خجالت میکشن. تو چون بهشون نگاه نمیکنی فکر میکنی دارن ن ...

من هروقت بخوام خریدی کنم ، مغازه برم یا اصن برم بیرون با یکی میرم. تنها بیرون رفتن خیلی برام ترسناکه. حتی کلاس زبان و..هم که میرفتم بابام وایمیساد تا تموم شه برگردیم

برای همین نتونستم با ترسم روبه رو شم.. سعی میکنم تلاش کنم اروم اروم تنها خرید کردنو و.. رو یاد بگیرم و زیاد برم تو جامعه تا ترسم بریزه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون فوبیا داشته باشی ازشون دور باشی بهتره انقدر که به آدم اسیب میزننشوخی کردم جدی نگیر ببین اگه ترس ...

خیلی درست میگی (: دقیقا همینطوره ترس و ضعفم نسبت به پسرل باعث میشه پسرای قلدر و سو استفاده گر جذبم شن. به خصوص که من تو اجتماع بیشتر از بقیه دخترا کنار پسرا بودم و باید باشم بیشتر در معرض اسیبم

ترس از جنس مخالف؟ یا اضطراب اجتماعی؟

می تونم بگم هر دوتاش

ببین یه فردی رو تصور کن که اظطراب اجتماعی داره ولی برونگراس بهذمردا می رسم همون حرف زدنمم خیلی متفاوت میشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت