2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همینه داستان خودمو چطوری نشون بدم 😑😂

نشستم فکر کردم.دختر دلش میخاد کسایی که ادمای سخت و مغروری هستن دلشو به دست بیاره مثلاهمش هواسش به اون پسره هست که ببینه وقتی کاری میکنه نگاهش میکنه یا نه ولی حتی اگه همون پسر درخاست رفتن توی رابطه بده همون دختره رد میکنه و تو کلاس پر میشه که فلانی بهم درخاست داد و ردش کردم

ولی از کسایی که شوخن و خوش خندن و باانرژی و صد البته هیز نباشن و دائم دخترا رو نگاه نکنن دخترا دلشون میخاد چنین کس پایه ای و با انرژی پارتنرشون باشه

اینو بگم اگه مثلا بخای مغرور باشی حتی اگه دختره ازت خوشش بیاد و بیاد تو رابطه خیلی سریع به کات ختم میشه ولی اگه خوش خنده باشی قطعا دختره میمونه باهات

این نظر من بود ولی یه نصیحت.فعلا تا یه مدت رل نزن تو ترم های بالاتر هم قیافه خودت و بچهای کلاساتون عوض میشه و هم صد در صد کیسای بهتری پیدا میشه

فقط تصمیم گرفتی جدا شی ازخانوادت یا نه؟

نمیدونم حرفم درسته یا نه جای تو نبودم ولی به نظر من جدا شو که هم مستقل بودن رو یاد بگیری و هم ازار نکشی چون تا چند ساله دیگه خیلی اسیب میبینی اگه بمونی تو اون خونه.در اتاق مادرت رو همیشه قفل کن که هیچکس حتی پدرت نتونه وارد اون اتاق بشه

روح مادر و برادرت شاد.مطمئنم پسر خیلی قویی هستی

مسخرم نکن ته کلاس کتاب بخونم یکی پسرا دانشگاه قبلیمون میکرد کتاب های رمان طور اینا

نه خیلی هم بد نیست

ولی فک نمیکنم شیطنت پسرونه اجازه بده بیشتر از یه هفته ادامه پیدا کنه

نشستم فکر کردم.دختر دلش میخاد کسایی که ادمای سخت و مغروری هستن دلشو به دست بیاره مثلاهمش هواسش به او ...

نظر خیلی کاملی دادی دست درد نکنه

دارم جدا میشم

اصلا نمیخوام وارد رابطه بشم فقط میخوام جذاب باشم همین (که بلد نیستم). فان خوشخنده هستم

احساس میکنم دوست داشتنی کلاسم هستم (احساس الیته)