2777
2789
عنوان

چطوری می‌تونم این سیگار لعنتی رو ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 52 پست

عزیزم سایت ترک اعتیاد پویان رو ببین کلی مقاله راجعبه ترک اعتیاد راه های ترک اعتیاد ضرر های سیگار هست بخون بعدش به این باور میرسی که باید ترک کنی.اگه نتونستی فوقش میری یه کلینیک ترک اعتیاد دارو میده ترک میکنی جای نگرانی نداره کارشون همینه.واقعا به خودت اسیب میزنی بعد چند سال ریه آب میاره سکته مغزی میاره تو دود سیگار صدها مواد شیمیایی مضر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب😆😆

سطح طنزش بالاست😂

ولی جواب داده

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

هیچ حسی فقط عادته ...اولش آرومت میکنه ولی بعدش فقط عادت میکنی و خیلی خیلی بده

خب اون حس رو نمیشه جایگزین کنی؟مثلا به جای سیگار چوب شور بزار دهنت یا خوراکی بزار دم دستت هروقت دستت ناخودآگاه خواست بره سمت اینکه ی نخ برداری به جاش خوراکی برداشتی

اون همه نارنگی از کجا میآورده حالا😁پس تابستون ک نارنگی نیس چیکار کنم😁

الان وقتشه که ترک کنی😂

نذار بکشه به تابستون

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

دیگه خودمم خسته شدم ازش واقعا

پس به نارنگی رو بیار😂

به خیلی چیزا بستگی داره نیازهای روحی و عاطفیت خوب تامین میشه؟

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید