2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست
بیمارستانم خسته شدم بامامانمم تنهاییم خلوته خوابم نمیلره

چند هفته زایمان کردی؟۳هفته دیگه ک داری!؟منم دادو بیداد زیاذ کردم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم قدمش مبارک

خدا بهت قوت بده😍

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

اشتباهه اون دیروزسونوزده بودامروزرایمان کردم

چند هفته زایمان کردی؟منم زایمان اولم سخت بود .اصلا فک میکردم دارم میمبرم میگفتم غلط کردم طبیعی نمبخام.تقصیر ماما بیشعورم بود زوذ بستریم کرد.تمام دردهای عالم رو ی جا کشبدم.دومی باز بهتر بود ماما گرفتم خوب پشتیبانیم کرد تا زایمان.ولی این یکی میخام سزارین کنم دیگه تحمل طبیعی ندارم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه دردمیکرد فکرمیکردم دارم پاره میشم ازپایین بعد هی میگفتن زوربزن اگه زورنمیزدم دردآنچنان نداشتم خب ...

قدم نورسیده مبارک عزیزم من دوماه پیش زایمان کردم بحدی سخت زایمان کردم که پرستارا و همراهیا همه دست بدعا بودن من بزایم فک کن از ۷صبح درد شدید تا ۵بعد ظهر زایمان کردم وسطش یهو بچه گیر کرده بود تو کانال خروجی میخواستن سزارینم کنن دکترم خودش ترسیده بود ی وضعی با اینکه ماماخصوصی داشتم بهترین دکتر شهر بالاسرم بود

که دکترم به شوهرم گفته بود برو دست زنتو ببوس مرد و زنده شد تا بچتو سالم اورد بدنیا

من اصلا جیغ نزدم ،فقط وقتی بچه میخواد بیاد و هی میگه زور بزن خب بالاخره یکم جیغ باید باشه 🙃

خب همون موقع جیغ زدم قبلش که فقط ناله کردم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدم نورسیده مبارک عزیزم من دوماه پیش زایمان کردم بحدی سخت زایمان کردم که پرستارا و همراهیا همه دست ...

اگه گیرکنه بده ؟من نمیدونستم دوست داشتم زورنزنم هی میگفت ژوربزن منم زدم فکرکردم اگه بیرون نیادسزارینم میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید هزینه بدی دیگهتو بیمارستان خصوصی

بیمارستان خصوصی هم رفتم سره بچه اولم هیچی نزدن الانم نیمه خصوصیه هیچی نمیزنن الکی تبلیغ طبیعی بدون دردهم کرده بود پلی موقع زایمان گفت هیچی نمیزنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40