2777
2789

خیلی ناراااحتم

قبلنا همه عاشق دستام بودن انقد که ظریف و سفید بود اما الان ...

داغون شدم از بس کار میکنم تو خونه

چروک شده ضمخت شده سفید نیست😭😭😭😭

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

با دستکش کار کن

هرشب کرم مرطوب کننده و جوان کننده پوست دست بزن خوب میشه نترس

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شبا روغن نارگیل یا شی باتر بزن و بخواب ...برای کارا هم دستکش بپوش.حتی برای گردگیری...سر یه ماه مثل قبلش میشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اجازه اسی ببخشید اسی جان

من امشب چندساعته درمیدم هیچ کدوم قمد شکنام کار نمیکنه میشه لطفا اگر پرو.کسی برا وصل شدن تلگرام دارید بدید ممنون میشم

یا حداقل VP.N رایگان خوب برا اندروید معرفی کنید

با دستکش کار کن هرشب کرم مرطوب کننده و جوان کننده پوست دست بزن خوب میشه نترس

دستکش دستم میکنم

کرم مرطوب کننده هم میزنم اما انگار پوستم خیلی خشک و بی آبه

شبا روغن نارگیل یا شی باتر بزن و بخواب ...برای کارا هم دستکش بپوش.حتی برای گردگیری...سر یه ماه مثل ق ...

واقعااا؟؟ روغن نارگیل پوستمو سیاه نکنه؟

واقعااا؟؟ روغن نارگیل پوستمو سیاه نکنه؟

نه اصلااا سیاه نمیکنه .شبا بزن .قشنگ جدب میشه .اصلا حس چرب بودن هم نمیده. از همون روز اول هم تغییر پوستت رو متوجه میشی .من خودم خیلی وقتا میزنم و پوستم خیلی لطیف میشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

نه اصلااا سیاه نمیکنه .شبا بزن .قشنگ جدب میشه .اصلا حس چرب بودن هم نمیده. از همون روز اول هم تغییر ...

باشه چشم امتحان میکنم