2777
2789

امروزم رفتیم فرودگاه خیلی به نسبت قبل خلوت بود

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی قراره جنگ بشه؟؟

نمیدونم والله

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
سیستم نی نی سایت بهم ریخته بود اما من همونموقع رفتم اینستا و توییتر راحت بالا اومد اما برام پیامک اخ ...

من صادرات پارسیان و و

اسی حالا که گفتی اینم به ذهنم اومد که غروبی رفته بودیم فروشگاه عجیب شلوغ بود و مردم زیاد زیاد ماشالله خرید میکردن .من مدتها بود ندیدم مردم اینطوری خرید کنن و موقع حساب کردن کارت میخواستن بکشن کارتای صادرات و ملت و رفاه قطع بود

قضیه چیه؟

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بذار بشه تموم بشه بره الان چند ماه تو جنگ روانی هستیم هر روز یه چیز گرون میکننمردم دلال شدن فقط طلا ...

هممون ناراحتیم 😓

کانال یوتوبم 🦋: https://youtube.com/@monarch2119?si=SDHrxSMXCVjLjdaV

شوهرم الان گفت که من امروز هم با پارسیان کار کردم هم صادرات و مشکلی نبود

فروشگاه فامیلی بودیم غروب تو صف طولانی بودیم برای حساب نفرات جلویی ما این سه تا از کارتارو که میدادن فروشنده ها میگفتن امروز این کارتا قطعه کارت دیگه میگفتن بدین

ولی نت ما اینجا خوب بود کلا نت داشتیم وی پی هم وصل میشد

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار