dokhtarpastili مدیر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 14774 عنوان چرا سیب سرخ نصیب شغال میشه | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست چرااااااااااااااابخصوص تو مسئله ازدواج چرا عدالت رعایت نمیشه ایکاش شغالا باهم ازدواج کنن ، سیب سرخا یاهم😅بنطرتون خدا عدالتشو رعایت کرده اگه خدا بخواد میشه 😍😘 دیروز | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلخستهـ_خسته_جان عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1908 نظر من اینه این چیزا یه خدا ربطی ندارهآدم خودش باید با عقلش تصمیم بگیره نه که منتظر یه نیروی ماورایی باشه یا منتظر باشه خدا یهو بیاد خوشبختش کنه این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 14774 آره .معمولا آدم ها به چیزی که ندارن یا نیستن جذب میشن پس عدالت خدا چی اگه خدا بخواد میشه 😍😘
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 14774 نظر من اینه این چیزا یه خدا ربطی ندارهآدم خودش باید با عقلش تصمیم بگیره نه که منتظر یه نیروی ماورایی ... بله درسته همه چی به انتخاب خود آدمه ولی آخه یه وقتا اون آدمایی که کارای خوبی نکردن ، ادمای خوب و پاکی سر راهشون فرار میگیره برعکس اونایی که خوب بودن ادمای بدی سر روشون قرار مسگیره اگه خدا بخواد میشه 😍😘
دلخستهـ_خسته_جان عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1908 بله درسته همه چی به انتخاب خود آدمه ولی آخه یه وقتا اون آدمایی که کارای خوبی نکردن ، ادمای خوب و پاک ... من هر مورد اینطوری میبینم رو هوا انتخاب کرده اونطور که باید دقت نمیکنن این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 14774 من هر مورد اینطوری میبینم رو هوا انتخاب کرده اونطور که باید دقت نمیکنن خب همون دیکه من میگم ینی خدا نمیتونه کاری کنه بدا با بدا خوبا با خوبا سر راه هم قرار بگیرن یا اگه میگیرن یه کاری بکنه اون خوبه ضرر نکنه اگه خدا بخواد میشه 😍😘
دلخستهـ_خسته_جان عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 1908 خب همون دیکه من میگم ینی خدا نمیتونه کاری کنه بدا با بدا خوبا با خوبا سر راه هم قرار بگیرن یا اگه می ... آدما باید یاد بگیرن که قرار نیست اینطوری یه دستی بیاد و نجاتشون بده اونوقت میفهمن که خودشون باید برای نجات خودشون وارد عمل بشن و تو تصمیماتشون بیشتر دقت کنن توهین برداشت نکن حرفم رو ولی به نظرم این دیدگاه مسخره و مشکل ساز هست این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻