2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشده ناناااا🥺

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چی شده عزیزم

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

تنهام🥺همسرم نیست

زودی میاد خب

به چیزای خوب فکر کن گلمم

یا بگیر بخواب یا پاشو یه فیلم سینمایی طنز خفن بذار

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

دلتنگم 🥺

دلتنگ کی

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

فیلم دیدم دوش گرفتم درس خوندم ولی باهیچ کدوم ازاینکارا حواسم پرت نشد

اخیی🥲

حق داری خیلی سخته

کی برمیگرده خب؟