2777
2789
عنوان

این تاپیکو میزنم برا پزشکای مهربون و پرستارا و کادر درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 42 پست
نه عزیزم پزشک بیمارستان و درمانگاه هستم

خدا حفظتون کنه که به مردم خدمت میکنید👏❤️

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بنده خدا،خیلی خسته میشی که😔خداخیرتون بده❤️

قربونت برم سلامت باشی

شعور وشخصیت شما و امثال شمارو میبینیم خستگیمون میپره جانم😉

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هرچی میشه میگن پول و پرستیژمن حتی عروسی یکدونه خواهرم نتونستم برم ب خاطر بیمارستان و شغلمالانم بچه ش ...

بله متاسفانه بعضیا فکر میکنن همه چی پوله.یه پزشک یا یک پرستار باید از همه چیزش بزنه،از قشنگ ترین لحظه های زندگیش حتی،که جون مردم رو نجات بده.برا خودش نمیتونه وقت بزاره😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

قربونت برم سلامت باشی شعور وشخصیت شما و امثال شمارو میبینیم خستگیمون میپره جانم😉

زنده باشین🌼

خدا برا ما حفظتون کنه🫂

زنده باشین🌼خدا برا ما حفظتون کنه🫂

ممنون مهربون🌹♥️

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

از اول ترم باید میخوندی،حاشیه ممنوع و... فقط درسسسسس ولی الف شدن سختهههههه

ورودی بهمنم بووووس

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی