2777
2789

بعدش هم دختره از اون دبیرستان میره

پسره هم همش میگت دلتنگشم و اینا شاید بگم من با این دوست بودم دختره بعد از یک سال بهش پیام میده میگه من هنوز تورو دوست دارم و این پسره گاو قبول میکنه *اینجا دیگه دانشگاهی شدن ولی تو یک دانشگاه نیستن

بعد یک مدت پسره میگف این همش راجب پسرای دیگه حرف میزنه و اون جوری که من تصورش رو داشتم و خودمو براش میکشتم اصلا نیست دیگه حتی اگه بره برام مهم نیست

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعدش هم دختره از اون دبیرستان میره پسره هم همش میگت دلتنگشم و اینا شاید بگم من با این دوست بودم دختر ...

چندر روز گذشت پسره تو اینستا نمیدونم چرا دیدم منو بلاک کرده

منم لجم گرفت ایدی اون دختره رو دشاتم رفتم اسکرین همه پیامای پره رو که گفته بود اگه بره برام مهم نیست رو براش فرستادم دختره هم عصبانی شد من رو فحش داد منم فحشش دادم

و بعد پسره پیام داد که چرا اینکارو کردی منم گفتم چون منو بلاک کردی و بعدش به اونم فحش دادم و بلاکش کرد

و این پایان دوستی دو ساله ما

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

جدی عکس خودت بود یا نه؟

اره والا فقط الان موهام بلونده موهای خودم قهوه ای روشن هستش

تو خیلی شبیه اونی همونقدر نفهم

چندر روز گذشت پسره تو اینستا نمیدونم چرا دیدم منو بلاک کرده منم لجم گرفت ایدی اون دختره رو دشاتم رفت ...

چه پایان غم انگیزی

تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!

چه پایان غم انگیزی

نه بهتر که رفت حوصلشو نداشتم خیلی زر میزد همش ناله و گریه میکرد

چرا خو چجوری به این نتیجه رسیدی

نمیدونم احساس میکنم سرنوشت تو هم مثل اونه میرسی بهش اما بعدش دیگه نمیخوایش مثل قبل