2777
2789

اروین یک دوستی داشتم پسره هندی بود از لحاظ اخلاقی کپی خودت بود

فقط ازت دو سال بزرگتر بود

اسمش axel بود بذار تعریف کنم چونم گرم شده

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اروین یک دوستی داشتم پسره هندی بود از لحاظ اخلاقی کپی خودت بود فقط ازت دو سال بزرگتر بود اسمش axel ...

هندی؟

خب بگو ببینم

تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!

بگو

یکی رو تگ کن حرفی که تو دلت هست رو بهش بگو

لازم نیست چیز عاشقانه باشه میتونه عذرخواهی باشه مثلا کسی رو ناراحت کرده باشی یا هرچیزی

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

یکی رو تگ کن حرفی که تو دلت هست رو بهش بگو لازم نیست چیز عاشقانه باشه میتونه عذرخواهی باشه مثلا کسی ...

کیو تگ کنم مثلا

نمیدونم واقعا

بذار فک میکنم تگ میکنم

اروین یک دوستی داشتم پسره هندی بود از لحاظ اخلاقی کپی خودت بود فقط ازت دو سال بزرگتر بود اسمش axel ...

بیا تعریف کن کجا رفتی

کنجکاو شدم

هندی؟خب بگو ببینم

من تو یک گروهی بودم اینگلیسی زبان از همه جای دنیا بودن یک شب یکی اومده بود اصلا تو خواطرم نیست چیشد که داشت برای یکی تعریف میکرد شاید مال دو سال پیش اینا بود

بعد میگفت با یک دختری دوست بوده پدرش میفهمه دخترشو میزنه سر این قضیه بعدش پسره میفهمه به دختره میگه بیا کات کنیم چون تورو اذیت میکنن من تا زمان قبولی دانشگاه با کسی نمیرم چون تروو میخوام ولی اینجوری تورو اذیت میکنن وقتی دانشگاه قبول شدیم باهم میریم دختره هم سلیطه بازی در میاره میگه نهههههههههه تو تروسیی تو منو نمیخوای گمشو برو

من تو یک گروهی بودم اینگلیسی زبان از همه جای دنیا بودن یک شب یکی اومده بود اصلا تو خواطرم نیست چیشد ...

بعدش پسره ناراحت میشه چیزی نمیگه بحث نمیکنه ولی ارتباط شو با اون تموم میکنه تا اینکه دختره با دوست صمیمی پسره اوکی میشه و همه دوستاشو با این پسره بد میکنه

پسره هم افسردگی میگره خیلی ناراحت میشه واسه این کاره دختره و کلا قطع ارتباط میشه این وسط یک دختره ای هست به اسم انکیتا که همکلاسی این پسره هستش از این خوشش میاد و بهش میگه ولی این رد میکنه دختره نمیدونم به واقعیت یا دروغ بهش میگه من قرص میخورم خودمو بیچاره میکنم اگه تو قبول نکنی اینم میترسه میگه باشه اشنا بشیم

بعدش پسره ناراحت میشه چیزی نمیگه بحث نمیکنه ولی ارتباط شو با اون تموم میکنه تا اینکه دختره با دوست ص ...

خب، جونم اومد تو دهنم

بعد یه مدت پسره میبینه دختره کلا روان پریشه و دختره هم میگه دل منو زدی بعد چند مدتی و کلا کات میکنه باهاش

بعد این ماجرا اون دختر اولیه بر میگرده به این میگه منو تورو هنوز دوست دارم از لجت با دوست صمیمیت رفتم و من اصلا دوستش ندارم

این پسره هم میگه من نمیتونم با تو باشم چون خاوده ات نمیذارن بعدشم میگه تو منو خیلی ناراحت کردی و اینا دختره هم میره مادرشو میاره که این دست رد به سینش زده مادرشم یکی میزنه تو گوش پسره *این تیکه رو واقعا گیج شدم که بابای دختره نمیخواسته پسره با دخترش باشه ولی مامانه میخواسته

بعد یه مدت پسره میبینه دختره کلا روان پریشه و دختره هم میگه دل منو زدی بعد چند مدتی و کلا کات میکنه ...

خب

بعد پسر هندیه کی بوده؟