2777
2789
عنوان

17ملیون نیاز دارم طلا بفروشم یا سیمکارتم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 102 پست
مگه چجوره

رُند و خوشگل دیگه شمارش

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

زیاد نمی ارزه ۴۰ تومن شاید میگم با بقیه اش یه کم از بدهی هامو بدم تا خرتناق تو قرض و بدهی ام

دآری میگی توی قرض هستی

بعد میگی دو روز پیش طلا خریدی و ضرر میکنی؟

به هم نمیخورن اینا ..... مگر اینکه آدم بی خیالی باشی که به جای دادن قرض رفتی طلا خریدی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروقران یعنی چه اصلادرک نمیکنم چه کاربردی داره اینترنت ابدی داره یا خودش اکسپلوراینستارو بالاپایین م ...

رُنده خب

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

منم نمیدونم چه جوریه؟

من یه بار رفتم طلا فروشی مرده گفت عجب شماره رندی داری.

امید وار شدم😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

به یه دردی میخوره دیگه اون همه پولشه😁

توی بعضی شغل ها و بعضی در امدها ، حتی شماره و پیش شماره طرف هم خودش یجور اعتبار هس

مثلا کسایی که توی بازار های بزرگ کار میکنن یا تجارت و اینا دارن ، خود شماره و پیش شماره شون نشونه اعتبارشون توی اون محیط و کار هس

دآری میگی توی قرض هستی بعد میگی دو روز پیش طلا خریدی و ضرر میکنی؟به هم نمیخورن اینا ..... مگر اینکه ...

نمیشه الان توضیح داد کاملا بدهکار بانکی ام طلا خریدم نگه دارم طلا رو دوروز پیش خریدم اما سیمکارتو از طرف اداره ام اقساطی پارسال خریده بودم

چه مسخره چه بدردمیخوره اگه صبحامیره نون میگیره جارومیکنه وغذامیپزه ارزش داره فقط🤣🤣🤣

خواهر این سیمکارت ها هم، با تصویب این قانون مهریه ارزششون از مای زن انگار بیشتر شده، درصورتیکه هم صبح ها نون میگیریم ، هم جارو میکنیم، و هم غذا میپزیم