2777
2789
عنوان

پست بذارید براتون صلوات حضرت زهرا بخونم🩵🩵🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 56 پست
برای منم دعا کن بچهم صبح آزمون استخدامی داره خودمم بدهکاریم دعا کن قرضمونو بدیم خوشبختی بچه هام ببین ...

برا پسرتون آیت الکرسی هم میخونم

مامان مهربون فردا حتما بهش روحیه بدید از زیر قرآن رد کنید به عنوان مادر از ته دل دعاش کنید آن شا الله خدا به حرمت دل شما کمکش میکنه و فاطمه زهرا براش مادری میکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
برا من دعا کن یا خدا حاجتمو بده یا مرگمو

الهی خدایی که صاحب حیاتی رحمتون کنه دلتون شاد کنه

الهی خدایی که اسمش امید نا امیدانه خودش کرمشو نشونتون بده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله🥺چ نذری کنم ب نیتشون که مجربه!

برا ازدواج خوب نماز آوا وقت و استغفار (زیاد گفتن ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه در روز)توصیه شده

از آقا بخواید براتون پدری کنه خودش یه مورد مناسب رو سر راهتون قرار بده در عوض هر نذری که دوست دارید انجام بدید میتونه نذر حجاب باشه میتونه نذر ادو دادن قرآن باشه میتونه حتی نذر این باشه که قول بدید بعداً ههای صالح تربیت کنید یا هر چیز دیگهای

عزیزم لطفا برای من و مادرم هم دعا کنمرسی از محبتت مهربون🌸

الهی خدای رحمان شما و مادرتون رو در کمال سلامت و آرامش برا هم نگهداره دلتون رو شاد و لبتون رو خندون کنه

برا پسرتون آیت الکرسی هم میخونممامان مهربون فردا حتما بهش روحیه بدید از زیر قرآن رد کنید به عنوان ما ...

عزیزم چقد قشنگ دعا میکنی برای کسی که نمیشناسی انشالله خدا از زبونت بشنوه از خدا برات سلامتی و خوشبختی از ته دلم آرزو میکنم آمین یا رب العالمین

عزیزم چقد قشنگ دعا میکنی برای کسی که نمیشناسی انشالله خدا از زبونت بشنوه از خدا برات سلامتی و خوشبخت ...

ممنون عزیزم

عزیزم درخواستم قبول کنید من زیاد بلد نیستم میخوام برام سر نمازخونه دعا کنید

قبول کردم عزیزم

براحاجت قلبیم

الهی به حق سیدالساجدین خدا حاجتتون رو رزقتون کنه