2777
2789
به داداش بزرگه بگو .اگر دوستتو جمع نکنی خودم جمعش میکنم و به مامان میگم

به مامانم فردا میگم

واقعا حالم بده 😢

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بحث رو عوض کن، بهش بگو حرف بدیه و اگر کسی این حرف رو زد توجه نکنه و تکرارش نکنه

بهش گفتم فکر میکنم حرف بدیه و حس بدی بهم میده دیگه نگو

امیدوارم نره از دوستش سوال کنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعواش. کن😬🤣خواهر بزرگم ما اگه فحش میدادیم جوریییی دعوامون میکرد که میترسیدیم و جرات نداشتیم اصلا ک ...

میترسم دعوا کنم بدتر دنبال معنیش بره

منم از آدمای بددهن متنفرم

دیگه هروقت اون دوست داداشت قرار بود باهاشون باشه نذار بچه بره باهاشون.اون داداش بزرگتم یه تشر برو بخ ...

من بزرگترم

گفتم داداش بزرگه و کوچیکه که شما قاطی نکنید وگرنه بزرگه هم سنی ندارن خیلی بی زبونه 😢

من بزرگترمگفتم داداش بزرگه و کوچیکه که شما قاطی نکنید وگرنه بزرگه هم سنی ندارن خیلی بی زبونه 😢

بازم بهش تشر برو

و حتما بهش بگو اجازه نده کسی به خانوادت توهین کنه و به خودت فحش بده تو شوخی و صحبتاش.

اگر جلوشو نگیری دوروز دیگه همه رفیقاش باهاش شوخی مادری میکنن.

به کوچیکه هم بگو یه حرف زشته که اگر به کسی بگیم خدا ازمون دلگیر میشه و کمتر دوسمون داره بعد دیگرانم بفهمن ما این حرفارو میزنیم از ما دور میشن و دیگه هیچ دوستی نداریم و تک و تنها میمونیم .

تو دوس داری تنها باشی؟ میگه نه میگی پس دیگه اصلا ازین حرفا نزن

اونم که این حرف و زده همه دوستاش مثل داداش و اینا کم کم باهاش قهر میشن و تنها میمونه.

به مامانم فردا میگمواقعا حالم بده 😢

حتما بگو .اما بگو که برخورد بد نکنه با داداشت .چون بدتر داداشت لج میکنه و با داداش کوچیکه سر جنگ میافته .بگه در شأن تو نیست همچین دوستایی داشته باشی بگن چقدر پسره بی خانواده س که رفیقش بهش فحش ناموسی میده و اینم سکوت میکنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بازم بهش تشر برو و حتما بهش بگو اجازه نده کسی به خانوادت توهین کنه و به خودت فحش بده تو شوخی و صحبتا ...

وای این خیلی خوبه

ممنونم که گفتین اینطوری دیگه به کسی نمیگه این حرفو

من الان به بزرگه بگم این فحش رو میفهمه داداشم اومده همه رو به من گفته دعواش میکنه اذیتش میکنه

حتما بگو .اما بگو که برخورد بد نکنه با داداشت .چون بدتر داداشت لج میکنه و با داداش کوچیکه سر جنگ میا ...

اصلا خودم باورم نمیشه

داداش من خیلی با ادبه و دوستش اینطوریه...

یه دوست مذهبی دیگه داره هیدململنم میگه با اون برو نمیره

نسل جدید ب شدت بی تربیتو بی شعورن افتضاااااااااحن

واقعا درسته

😢😢😢خیلی بده

اصلا بیرون نمیره تنهایی انقدر اصرار کرد که با اون یکی داداشم بره بیرون تا مامانم اجازه داد

کبسه کش حمومی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اصلا خودم باورم نمیشه داداش من خیلی با ادبه و دوستش اینطوریه... یه دوست مذهبی دیگه داره هیدململنم می ...

حق داری دختر .من چند روز پیش داشتم بر میگشتم خونه .حالا یارو تو نایلون دستش کاندوم بود یا نه نمیددونم .از داروخانه زد بیرون .۳تا پسر نهایت ۹سالشون بود .یکی برگشت به اون دوتای دیگه با خنده و بلند گفت .مرده تو نایلونش کاندوم بود 😑😑😑منو میگی یخخخ کردم از این حجم از وقاحت دههی نودی ها .فکر میکنن هر چقدر بی تربیت و وقیح تر باشند و فحش جنسی بدتری بدن یعنی بزرگ شدن و گردن کلفت ترن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای این خیلی خوبه ممنونم که گفتین اینطوری دیگه به کسی نمیگه این حرفو من الان به بزرگه بگم این فحش رو ...

نه الان واکنش نشون نده. بذار چند روز بعد

به داداش بزرگت بگو جلو فلانی (داداش کوجیکت) کسی فحش داده؟ اگر گفت چطور و نه و اینا بگو برگشته حرف ک دار میرنه.

اگر جلوش فحش دادید دیگه ندید خودتم فحش دادن و اینچیزارو کم کن اگر فحش بدی مهم یا پیش رفیقات بد دهنی کنید

دو روز دیگه دوستات بهت به شوخی فحش مادر و خواهر میدن و روشون باز میشه.