2777
2789

فکر کنید ی مردی قبل از ازدواجش 90کیلو وزنش بوده چهار شونه هیکلی قد بلند بعد از چهار سال زندگیه مشترک شده 60کیلو مث معتادا

از شیش صبح میره سرکار تا یک شب

میاد خونه شام خودش درست میکنه میره بغا زنش میخوابه🫠🫠🥺

خبر رسیده ک خانوم برای تولدش نزدیک به 65میلیون هزینه کرده درصورتی ک اقاش تا گردن تو قرضو بدهیه

از اون طرفم دوتا از انگشترای طلاشو گم کرده🤦🏻♀️

الانم خانواده ی شوهر دیگه ساکت نموندنو دنبال راهین ک به خانوم بقهمونن کارش اشتباهه باید یکم به فکر شوهرش باشه

من نظرمو تو تاپیک میگم اول نظرات شما لطفا عروسای زخم خورده از مادر شوهر نظرشونو نگن

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

اینم بگم هر دو هفته لباس سرتاپا نو میخره بعد دو هفته میده به خواهرش و جدید میخره

سیگار میکشه قلیون میکشه مشروبم اگه باشه میخوره

الانم برای تولدش هزینه ی ارایشگاه ث عکس برداریشو نگفتم

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرش مشکلی نداره خونوادش بیخود میکنن دخالت میکنن

شوهرش کم مونده از دستش سر به بیابون بذاره

پول از شوهرش میگیرع میده به داداشای بیکارش

شوهرش دوسش داره اما خسته شده

به نظرم اگه اون اقا هنوز انقدر مرد نشده ک خودش مشکلشو حل کنه ب دیگران واگذار کرده اصلا چرا زن گرفته...

دوم اینکه مگه میشه زن و شوهرا کاری و ب زور انجام بدن طرف دیگه تحمل کنه؟ی بار دوبار سه بار بالاخره خسته میشه ...

پس اگه مشکلی داشته باشه خودش باید ب زنش بگه و حرف بزنن و حل کنن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اینم بگم هر دو هفته لباس سرتاپا نو میخره بعد دو هفته میده به خواهرش و جدید میخره سیگار میکشه قلیون م ...

طفلی مرد خیلی مظلومه خانوم هم اینطور که گفتی انگار حسابی بی انصاف و بی رحم و عقده ای تشریف دارن

زن ایرانی در هر حال به فکر سایز مردای خانوادشهداداشم ۳۰ ساله داداشمه من نه قدش میدونمنه وزنشبعد اینج ...

خب منم چیزیه ک شنیدم داداش من نیست من اصلا داداش ندارم😂😂😐

به نظرم اگه اون اقا هنوز انقدر مرد نشده ک خودش مشکلشو حل کنه ب دیگران واگذار کرده اصلا چرا زن گرفته. ...

ممنم همینو میگم باهم حلش کنننن

اما اقا اصرار داره زنشو دوست داره ولی خسته هم شده از اینکه هرچی کار میکنه باز تهش هیچی نیست

شوهره چکارس؟درآمدش چقدره

نمیدونم حقیقا درامدشو چون رفتو امد نداریم منم فقط شنیدم