2777
2789

فک کنم جای بچه یه چی دیگه اومده همراهتون

حالا برا ننش عجیب نبود؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نزدیک هم خواهرم دست کشید ب موهاش

اصلا بچه فامیلتون قبرستون اومده بوده در واقعیت یا نه؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نههههه واای من اشتباه گرفتم خواهرم چی اونم اشتباه گرفته بعد داشت تو قبرستون هم میچرخید نگاش میکردیم

خب پس چیه؟

میخوای به جن و اینا ربطش بدی؟

نمیشه که همزمان دوتاتون توهم زده باشید

احتمالا با یه دختری اشتباهش گرفتید این خیلی عقلانی تر از جن و این داستان هاست

چرا از مادرش نپرسیدی ؟یا از خود بچه ؟

پیش مادرش ک رفتم داشتیم باهم حرف میزدیم بچه اومد بغلم کرد داشتم نوازشش میکردم یهو موهاش دیدم ب مادرش ک نزدیکم بود گفتم من موهاش قبرستون ی ساعت پیش کوتاه دیدم گف ن موهاش خیلی بلند بود گف خدش نمیزاره کوتاه کنم

خب پس چیه؟ میخوای به جن و اینا ربطش بدی؟ نمیشه که همزمان دوتاتون توهم زده باشید احتمالا با یه دختری ...

کلا شما هم دوس دارین بگین ن ربط نداره ما دو نفر دیدیم عزیزم بچه دخترعموم بود دفعه اول نبود ک دیدیمش

اصلا بچه فامیلتون قبرستون اومده بوده در واقعیت یا نه؟

ارع دیدیمش ب دختر عموها دیگه گفتم سراغ مادرش گرفتم گفتن رفتن یکم اب بیارن اخه اب لوله کشی قبرستون دور بود فاصله داشت گفتم مادرش کجاس گف رفته اب بیاره

فک کنم جای بچه یه چی دیگه اومده همراهتونحالا برا ننش عجیب نبود؟

ن وقتی دیدم خدمون اینطوری دیدیم دیگ چیزی نگفتیم وقتی گفتم موهاش دیدم کوتاه واسه خدمون عجیب بود دیگ هیچی نگفتیم باور نمیکردن خب