2777
2789
عنوان

انواع تعلیقا یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منطق نی نی یار اونجوری بود😑از طرفی صاحب تاپیک من بودم ولی توی تاپیک چون دعوا شد تاپیک ترکید و من هم ...

از این چیزا زیاد هست اینجا متاسفانه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

اینجا حرف راست بزنی اراجیف بعضی هارو تایید نکنی و شفاف سازی کنی تعلیق میشیخیلی مسخره هست واقعاهمه جا ...

حق به توان هزار

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منطق نی نی یار اونجوری بود😑از طرفی صاحب تاپیک من بودم ولی توی تاپیک چون دعوا شد تاپیک ترکید و من هم ...

اوه اوه پس استارتر تاپیک مستهجن بودی 😂😂 آن هم در این سایت وزین و فرهیخته 😂

نی نی یار بهت نگفت ما از اوناش نیستیم که تو سایت تیک مستهجن بذارید ؟ 😂😂😂

حیوون خونگی , مستهجن 😂😂😂 وای خدا 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه من مستهجن نزاشتم اونا توی صحبتاشون از کلمات مستهجن استفاده کردن

شوخی میکنم عزیزم ❤️

متوجه شدم....

یه بار من کلمه ای که استارتر تو عنوانش گذاشته بود رو نوشتم توی کامنتم و ایرادی هم نداشت فحش نبود اصلا.....

نی نی یار شب اومد منو ریپلای زد ادبیاتت مناسب سایت نیست ، بعد به استارتر چیزی نمیگفت 🤣 که عنوانش اون کلمه بود

اینجا سلیقه ای عمل میکنن

وگرنه نی نی یار کیه ؟ یه کارمند هست، که باید رسیدگی کنه به شکایت ها و .... خودشون هم تکلیف شون با خودشون مشخص نیست