2777
2789

خودتون بهش درس بدین نزارین بره

اخه گناه بچه های دیگه چیه

الان بچه من که مریض شده از بچه ها و اذیته چ گناهی کرده

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

بچه مریض که نای مدرسه رفتن نداره معمولا تو دوره ای که ناقلن و هنوز حالشون بد نشده به هم منتقل میکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه مریض که نای مدرسه رفتن نداره معمولا تو دوره ای که ناقلن و هنوز حالشون بد نشده به هم منتقل میکنن

نه مریضن سرفه میکنن اکثر کلاس مریضن

اره مریض میشن بدون ماسک بدون دکتر دارو میان مدرسه دختر منم مریض شده ،فکر کن دختری که تو کلاسشون بوده انقد تب داشته زنگ زدن به مادرش دعوا که بیا بچتو ببر دکتر الان نصف کلاس از همون دانش آموز گرفته دختر منم با وجود ماسک بازم گرفته خودمم امشب تنم درد میکنه سرفه دارم ،واقعا بعضی مادرا حوصله بچه خودشونو هم ندارن که رسیدگی کنن

🥴امضام نمیاد 
اره مریض میشن بدون ماسک بدون دکتر دارو میان مدرسه دختر منم مریض شده ،فکر کن دختری که تو کلاسشون بوده ...

بخدا الان برا من گلو درد داره نمیتونه حرف بزنه

خب من چیکار کنم

هم کار خونه هم درس بچه هم مریضی

بخدا الان برا من گلو درد داره نمیتونه حرف بزنهخب من چیکار کنمهم کار خونه هم درس بچه هم مریضی

حق داری امیدوارم زود خوب بشه خدا یه عقل و شعوری هم به مادرهای از خدا بی خبر بده

🥴امضام نمیاد 
نه مریضن سرفه میکنن اکثر کلاس مریضن

سرفه که متأسفانه این ویروسی جدید سرفه های بعدش تا چند هفته بعدشم خوب نمیشه ولی دورانی که تب دارن نباید برن مدرسه چون اون موقع قشنگ میتونن انتقال بدن چطوری بچه تب دارو میفرستن مدرسه بچه من مریض بود از بغلم نمیتونستم بذارم زمین گریه میکرد حالم بده بغلم کن😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سرفه که متأسفانه این ویروسی جدید سرفه های بعدش تا چند هفته بعدشم خوب نمیشه ولی دورانی که تب دارن نبا ...

وای دقیقا

الان این بچه نمیتونه بخوابه