الان نزدیک ۸۰ سالشه یک سره تمام محله رو فحش میده و دعوا میکنه و واسه دختراشون عیب میتراشه و میکه دخترااشون فلاننو خرابنو اینا ابروشونو میبره هوش و حواسشم سر جاشه از بد جنسی این حرفارو میزنه سالم سالمم هست جز این ک ی بار سکته خفیف کرده مثلا اگه ی مرد اود تو کوچه رد بشه میگه این داره میره خونه زن فلانی اگه یکی از کنارش رد بشه میگه این پوزشو برا من کججج کرد بهشم میگن نگو اینارو پشت دخترا مردم حرف نزن میگه مکه دروغ میگم؟؟؟😑خوراکشم نوشابه و چیپسو پفکو کرانچیو بستنی و یخمک تو تابستونا و نوشابس مثلا بهش میگن کرانچی و پفک نخور میگ من اینارو ب زبوووونم نمیزنم میخرم برا نوه ها ولی خودش میخوره😂 یا بش میگن بستنی نخور یا فلان غذای چربو نخور میگه خبببب گشنه امممم من گُشنه گیاااااااااا کشیدممم😂😂😂😂خیلی ظالمه ولیییی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.
مادر بزرگ من یکی شون عاشق کرانچی بود با آب انبه میخورد 😂
اون یکی هم عاشق پیتزا بود، مشتری یه پیتزایی نزدیک خونه شون بود
هرچند وقت یکبار میرفت خودش رو پیتزا مهمون میکرد 😂
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
گناه داره چطور دلت میاد، مادر بزرگت دلش جوونه ان شاءالله 150 سال عمر کنه من مادر بزرگم از پفک و کرانچی خوشش نمیاد چون فشار خون داره تو خونه اش برای نوه ها می خره بستنی رو فقط دوست داره
بااین تعریف ها یاد ما روز گذشته خدابیامرز افتادم عین مادربز گ من اونم ۹۴سال عمر کرد عاشق چیپس وپفک خوراکی بود وتو کمدش قائم میکرد نصف شب ها میخورد آخه با ما زندگی میکرد