2777
2789
عنوان

تروخدااااااتتا بگید من از دست داداش و مادر پارتنرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خیلی همو دوست دارین و مطمعنی این رابطه دو طرفس نزارید کسی مانع شما بشهبه پارتنرت بگو با خانوادش ...

اینا اصلا حرف نمیفهمن

داداش بزرگ پارتنرم با پسر عموهاش همه با مادر صحبت کردن اصلا حرف نمیفهمه

فک کن کار پسر و رشته تحصیلی پسر مادر انتخاب کرده حتی پول پسر ازش گرفت مادر برای خودش طلا خریده

یه چیزی بگم

داداش من با بابام اختلاف داشتن و مشکلاتی هم اون زمان بود گفته بود من کسی رو ندارم با اونی که میخواست ازدواج کرد. خودش رفت عقد کرد ولییی تو این ۱۴ سال پشیمون شده پدر زنش بابام بیمارستان بودنی اومد عیادت و کل فامیل هم بودن به داداش کوچیکم گفت دامادم گفته بود من کسی رو ندارم و فلان اینا کین داداش کوچیکم گفته بود هویج هم یه ریشه ای داره آدم که جای خود دارد

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
چرا فک میکنم پسره کار و بار درست حسابی نداره؟ یا اشتباهه

اره نداره خونه نداره ماشینم نداره بیچاره مستقل بشه

همیشه میگ میخام مستقل شم پول ندارم

با مادرشم نمیتونه بحث کنه چون خونه راهش نمیده ماشینم ازش میگیره

اینا اصلا حرف نمیفهمن داداش بزرگ پارتنرم با پسر عموهاش همه با مادر صحبت کردن اصلا حرف نمیفهمه فک کن ...

ببخشيدا پس پسر بي عرضه ايه كه حقوقش هم داده مادرش و شايد هم بجه ننه باشه. بعدا هم نميتونه در برابر خانوادش ازش حفاظت و حمايت كنه

[QUOTE=403158902]اینا اصلا حرف نمیفهمن داداش بزرگ پارتنرم با پسر عموهاش همه با مادر صحبت کردن اصلا حرف نمیفهمه فک ...[/QUO

خود پارتنرت باید جلوشون رو بگیره و زیر بار حرف زور نره احتمالا انقدر رو داده که اینجوری شدن

Be the queen of your own life✨

شايد واقعا كسيو بفرسته خداي نكرده بلايي سرت بيارن بيخيال اين يارو شو با اين خانواده داغونش

همون بخدا فکر میکنم حتی خود پسرم با خانوادش دعواش شده که زدن دماغش شکستن میخاستن بکشنش

آخه قبلانم با داداش ناتنیش کتک کاری کردن داداش ناتنیش دست روش بلند کرده

والا اخر ازدواجهايي كه ميان با منت و عزت و احترام دختر رو ميبرن معلوم نيست جي بشه ديكه قضيه شما كه ب ...

مادر بخدا ن تنها با من با همه چی با هرکاری این پسر بدبخت کنه مشکل داره و مخالف وگرنه بخدا هم من هم خانوادم آدمای خوبی هستیم

مادر بخدا ن تنها با من با همه چی با هرکاری این پسر بدبخت کنه مشکل داره و مخالف وگرنه بخدا هم من هم خ ...

اكي ولي تو نميتوني كاري براي طرفت كني تو درمانكرش كه نيستي فقط ازش دور شو كه خودت هم كرفتار نشي تو مورد زندكي دلسوزي جايي نداره