2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت نی نی با کلم

186 بازدید | 14 پست

خیلیها تاپیک زده بودید ولی ایا واقعا قرمز بشه پسره یا بنفش بشه دختره.این درسته???

بیرون ز تو نیست آنچه می خواسته ام.فهرست کتاب آرزوهای منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلٱ درست نیست یکی توبارداری ادرارش اسیدی میشه یکی قلیایی اصلٱهم به جنسیت ربط نداره اسیدی یاقلیایی بودن ادرار  

اسیدی باشی چه دختر چه پسر یه واکنش میده چه تو کلم چه تونمک قلیایی هم باشه یه واکنش دیگه میده اونم بازم چه دختر باشه چه پسر

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
نه اصلا درس نيست.فقط اگه توهفته هاي اول بالإداري يعني تاهفته نهم سمت چپ رحم باشه يعني سمت راست عكس س ...

این الان مال هفته ۷ ببین کجای رحمه دختره یا پسر

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
نه اصلا درس نيست.فقط اگه توهفته هاي اول بالإداري يعني تاهفته نهم سمت چپ رحم باشه يعني سمت راست عكس س ...

واسه من این چپ و راست هم صحت نداشت

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  

پس چرا دخمل خوشگل من سمت چپ شکممه؟

یعنی اگ من سونو7ماهگی رو برم بگن ک پسره دقققققق میکنم.بس ک تواین سایت خانمها از بچه های پسرشون گفتن و اما سونو من گف  دختره.