2777
2789
بنظرتون اونام دعوا میکنن مثه کاربرای اینجا؟باید جالب باشه دعواشون😂

من تاحالا یبارم ندیدم کسی دعوا کنه یا به هم بی احترامی کنن

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تاحالا یبارم ندیدم کسی دعوا کنه یا به هم بی احترامی کنن

پس ددی یار رو واسه چی گذاشتن

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

نمیدانم😂.مشکلات سایت رو بر طرف کنه فک کنم

خب درمورد چی تاپیک میزنن 🤐

حتی حوصلم نمیشه سرچ بزنم دارم از شما میپرسم😂

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

خب درمورد چی تاپیک میزنن 🤐حتی حوصلم نمیشه سرچ بزنم دارم از شما میپرسم😂

من الان خیلی وقته نرفتم😂.

درباره موضوعات متنوع.ولی تاپیک های بی سر و ته مثل اینجا نمیزدن🤣.الان رو خبر ندارم

من الان خیلی وقته نرفتم😂.درباره موضوعات متنوع.ولی تاپیک های بی سر و ته مثل اینجا نمیزدن🤣.الان رو خ ...

خیلیم خوبه اینجا 😒

خیلیم خوبه اینجا 😒

اینجا توی یک تاپیک سر مسخره ترین موضوعی باهم دعوا میکنن و فحاشی میکنن به هم دیگه.

اینجا توی یک تاپیک سر مسخره ترین موضوعی باهم دعوا میکنن و فحاشی میکنن به هم دیگه.

میدونم فضای بسیار سمی داره

خواستم طرفداری خانوما رو کرده باشم😅

میدونم فضای بسیار سمی دارهخواستم طرفداری خانوما رو کرده باشم😅

اونجا هم خانم هاش ببشتره🤣

میدونم فضای بسیار سمی دارهخواستم طرفداری خانوما رو کرده باشم😅

آره خیلی جالبه.خانم های اینجا بدترین توهین هارو به هم میکنن بعد معتقدن مرد ها تو این سایت مزاحمن.

اونجا هم خانم هاش ببشتره🤣

اره دیگه وقتی آقایون میان اینجا

خانوما هم میرن اونجا

اره دیگه وقتی آقایون میان اینجا خانوما هم میرن اونجا

خوب چه اشکالی داره.دوتاش سایت عمومیه دیگه.